Ge2 ve Cz2 Sunucu Birleşimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -»FùŁŁSрeeĐ«-[C£O] tarafından 8 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar zaten GE2 ve CZ3 sunucuları birleşmişti bide üstüne CZ2 sunucusunu birleştiriyorsunuz acemi uzay pilotuna düşene kadar sunucumu birleştirmeye mi çalışıyorsunuz napıyorsunuz?Ben anlamadım oyun zaten kalabalık o kadar kalabalıkki portaldan 5 saniyeden az sürede atlamıyor.Oyunda haritaya çıktığım an en az 3 kişiiyle savaşırken buluyorum gereksiz bir server birleşimi ben rütbe kasan biriyim sürekli rütbe puanları yükseliyor yok napcaksanız söyleyin baştan rütbe falan kasmayalım oyuna para yatırıyoruz boşu boşuna uğrşamayalım bizde.Yok illa birleştiricez diyorsanız birleştirinde oyunu düzeltin pazar günü kapılarda lag yüzünden patlama manyağı oluyoruz 15 dakikada yaptığımız hadesi lag yüzünden 20 dakikada yapyıoruz önce bunları düzeltin zaten server kalabalık başka kalabalık olmayan bir serverle birleştirin CZ2 yi

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Siz rütbe kasıyor olabilirsiniz ama yanlış anlamayında rütbe kasanların keyfine göre birleşmiyor sunucular. Merkez ekibin sunucu birleştirmede belli bir yol haritası var son anda değişiklik yaparlar mı bilemeyiz ancak duyuru yapıldıysa geri dönüş olacağını zannetmiyorum.

İyi forumlar.

3. peki 5 saniyede portaldan atlıyoruz onu 15 20 saniyeyemi çıkarmaya çalışılıyor hiç birleşmemiş sunucularla birleştirsinler bi tek bizim sunucumuz 3 sunucu birleşimi olacak bu nasıl iş ben anlam veremiyorum yok illa birleştirecekseniz global avrupa 2 ye 2 çek serveri taşımayın çek liler birbiriyle müttefik oluyorlar bu global oyunculara yani bizlere daha çok zarar veriyor bence adaletsizlik

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sizde kendi serverinizdeki oyuncularla organize olun. Oyuncuların oyun tarzına müdahale edilmez ki.

Ayrıca birleşen sunuculara biz karar vermiyoruz. Merkez ekip yapıyor birleştirmeleri.

İyi forumlar.

5. Mod hanımefendi veya beyfendi sizin yetkiniz yok zaten biliyoruz benim bile yetkim daha fazladır belki almanyadaki modlarda çünkü tüm yetki ben ona yazdığım zaman beni dikkate alıyor ve işini yapıyor ama size gerek var mı hiç sanmıyorum.

6. Tüm mesajları okuyunca şaşırıyorum. Forum yöneticisinin bu kararlarda söz sahibi olmasını düşünmeniz gerçekten gülünç. Yanlış anlamayın haksızsınız demiyorum. Server birleşimleri serverlarda az oyuncu kaldığından ve oyunun bir çöküşte olduğu için oyunu hareketlendirme çabası. Maalesef ancak sesimizi iletebiliriz ama böyle büyük bir karardan geri döneceklerini sanmıyorum.

7. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Buna siz karar veremezsiniz. Üslubunuzu düzeltiniz, tekrarında ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Zaten bu forum dan hiç bişi anlamadım şikayetlerimizi dile getiriyoruz standart cevaplar bizim müdahelemiz yok bizim yetkimiz yok sonra anlamsızca noktalama işaretlerine takılıp konuyu değiştirme biz burda şikayetlerimizi söyleyecez ki oyunu şekillendirirken dikkate alınsın boş boş anket formu yollanıyor maillerede burda bizim şikayetimizin gram değeri yok işte bu yüzden oyun bu hale düştü eskiden clanlar 50/50 dolu olurdu alt clan açarlardı şimdi 1. sıradaki clan 30 kişi çünkü eskisi gibi oyuncu yok.Server birleştirme şu anlık kurtarıyor gibi görebilrsiniz oyunu ama geçen her gün oyunu bırakan sayısı çoğalıyor.Eski tadı yok.Şikayetlerimiz hiç bir zaman önemsenmedi madem yetkiniz yok.Formun ne amacı var sadece yeni başlayanlar için oyun bilgisi ve yeniliklerden haberdar olabilmemize yarıyor o zaman normal oyuncuların konu açması kapalı olması lazım bi şikayetimiz oldumu bi moderator de söyle söyle yol izleyin veya gerekli yerlere iletmeye çalışacam diye yardım ettiğini daha hiç bi konuda rastlamadım.(Not:Şimdi uslubunuza ve noktalama işaretlerinize dikkat edin yazmayın lütfen samimi bi cevap bekliyorum.)

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Şikayetleriniz veyatta görüşlerinizi zaten bizler sayesinde dile getiriliyor fakat bu şikayet veya talep tek bir kişi için değil çoğunluk olursa iletilip uygun görülür ise hayata geçirliyor, Forum'un görevi oyuna yenı başlayan veyatta oyuna gelecek olan şeyler, güncellemeler, duyrular,
    bilgilendirme vb tarzı şeyler içindir oyuna teknik bir müdahale sağlanması bizlerin elinde değildir, bu iş supportun veya Almanya (Merkez ekibindir.) Yanlız teknık müdahleyi support sağlar dedim fakat supportda üstlerinin ona verdiği yetkı ile işlem sağlyabilir örnek botta bildği bi gemiyi kendi isteğine göre banlamaz çünkü herkezin bir görevi var kendine göre burada Alt-Üst ilişkisi (hiyerarşik sistem) diyebiliriz. Uzun lafın kısası Bot kullanımı için yıllardır uygulanan sistem işlevini hala sürdürmektedir, umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur..

İyi Forumlar.

Rüzgar1 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.