GEÇ GELEN ADALET ADALET DEĞİLDİR....

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve asfors tarafından 29 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. asfors

asfors User

Bu son banlamayla beraber oyundan vazgeçen bir çok oyuncu olduğunu varsayabiliriz...Peki Oyunun bu sürece gelmesinin asıl sorumlusu kim? Tabiki de forum takipçileri konuyla ilişkili değişik varsayımlarda bulunacaklar '' tam karşılığı ikinci part yazılım kullandın sen ettin kendin buldun'' şeklinde kinayeli azıcıkta incitici yaklaşımları olacak ki hesabım hiç bir şekilde bot vs kullanmamıştır'' Yalnız Forum geçmişe yönelik incelendiğinde özellikle artemisin yıllar önce bot kullanımının serbest bırakıldığı şeklinde ifadesinde vurguladığı yine forum içinde özellikle BL haritaları açılkdıktan sonra 2 3 yıla yaklaşan süreç içinde art niyetli oyuncuların tren diye tabir edilen oyun anlayışları yine tutucuyla ilgili konudan muzdarip kişişilerin buna yönelik itirazlarını gerek forum adminleri gerekse supportların kayıtsız tavrı kanaatim gönülsizde olsa bir çok oyuncuyu ikinci part yazılım kullanmaya sevk etmiştir.... Geçmişte konuyla ilişkili oyuncuların eleştirilerini sorunlarını dikkate almayıpta şu an mevcut ta oyunu oynayanları bu şekil cezalandırmak ve cürmü işleme seviyesini görmeden standart herkese aynı cezayı kesmek sanırım hız sınırını 10 birim aşan ile 100 birim aşan kişiyle eş tutmaya benzer ki bu adalet terazisinin iki kefesini denkleştirmez çünkü geçmişte oyuncuların burada yazdıklarını itiriazlarını görmezden gelip bu yola kanalize etmeye oyun idarecileri asıl sorumlulardır..Bu bir itham değil bir tesbittir... Asıl dikkatimi çeken şey ise banlamadan sonra forum adminlerinin yaklaşımlarının mutluluk seviyelerini yüksek şekilde göstermeleri!!!!

2. A Ğ L A

Tauly__ bunu beğendi.
  3. asfors

asfors User

))) Yazdıklarımı anlamamışsın
    adı üzerinde oyun bu üzüleceğim bir şeyim yok yalnız tavrın senin için üzücü bir durum sergiliyor kavrayışın hiç yok kendine bi kaç paket mendil al ve bu durumun için gözyaşları dök aradaki farklı anlarsan şayet ondan da emin değilim...

4. mustakbel7

mustakbel7 User

na

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2023
  5. Kardeşim ne kadar anlatırsan anlat herkesin bir kapasitesi var sonuçta . Ben bot tutucu vs. Kullanmadan banlandim inşallah DO ekibi bu yaklaşımını devam ettirrirde ağla diyen arkadaş kapasitesi deki USER ler belki bir kıvılcım ile aydınlanma yaşayıp düşünme yetisini kazanırlar.

Saygılarımla demek isterdim fakat ne saygım nede güvenim kalmadı DO ekibine. Keşke gerçekten BOT , Tren ve tutucu kullanıcılarını 4 sene önce ilk çıktığında banlasalardı.

6. N/A/

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2023

Sayfayı Paylaş