geç gelen adalet

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve rockarebriba tarafından 21 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. geç gelen adalet adalet değildir.şimdi ben bot kullandım ve hesabım ban yedi fakat neden kullandım çünkü 2buçuk yıl önce elle kasarak hesabımı belli bir sıralamaya sokmuşken birden botlar türedi ve sıralamadaki rakiplerim beni geçti e tek çare benimde kullanmam idi yada oyunu bırakacaktım.dedimki birkaç ay bekliyim yönetim bunları banlar 3 ay bekledim lakin adamlra bot ile sıralamayı aldı uçurdu mecburen bende kullanmak zorunda kaldım çünkü oyun botları ikibuçuk sene banlamadı.şimdi ban yedim evet hakettim lakin %100 şeref silinmeesi bana göre adil değil benim şeerefimin yarıdan fazlası bu ikibuçuk yıllık bottan önce yapılmış idi ve yok yere el ile kastığım emeğide sıfırlıyorsunuz.peki bu adaletmidir geç gelen adalet adalet değildir eğer zamanında gereken müdahala yapılsaydı bu duruma düşülmezdi.ayrıca 2.olarak bakıyorumda birçok bot kullandığını bildiğim oyuncuda hala oyunda ve banlanmamış tsde dönen muhabbetlerde bu yönde kim neye göre banlanmış.yani %100 kullandığını bildiğim heesaplar şuan açık rasgele yarısınamı ban atıldı oyuncu kaybetmemek için.herneyse verilen %100 şeref cezasını çok ağır bulmaktayız ve bunu yönetimce yeniden düşünülmesini talep ediyoruz en azından oyuna devam etmemiz açısından aksi taktirde bir çoğumuz geç gelen adalet addalet değildir deyip bu oyunu oynamayı düşünmüyoruz.bu ricamızı üst ekibe geri bildirim olarak iletirseniz seviniriz

2. :DDDDDDDDDD

3. utanmadan birde buraya konu açıyorsun ar damarınız çatlamış sizin. N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Mart 2023
  4. danxz321

danxz321 User

yazık kafana :D

Dontforgetme ve Cerberus1903 bunu beğendi.
  5. wiladew

wiladew User

valla 2 senedir tekrar döndüm sıfırdan başladım tek saniye hile kullanmadım günde 20 kez trenlerin kestiği de oldu rütbe düştüğümde
    kısaca onlar yaptı rütbe düştüm bende yaptım demek mazeret olamaz.sadece şeref sıfırlamak az bence(siz fazla olmuş ceza desenizde) toptan hesap kapatırdım ben olsam.
    cezalar caydırıcı olsun ki bi daha yapmaya cesaret edemesinler

Cerberus1903 bunu beğendi.
  6. bu bir tercih meselesidir benim albay hesabım vardı bıraktım oynamayı ya bot kullanacaktım yada bırakacaktım bırakmayı tercih ettim şimdi yüzbaşıyım ondan sonra abartısız 15 ten fazla yeni hesap açtım proları yaptım yarım yamalak geliştirme yaptım vs yani oyunu bırakamadığım için böyle avuttum kendimi..o tarihten itibaren vip dahil hiçbir masraf etmiyorum oyunu olduğu gibi oynuyorum giriş varsa giriyorum yoksa kapatıyorum gelip forumda sızım sızım sızlamıyorum yok oyuna giremedim yok kastı yok bilmem ne demiyorum tek hedefim daima bir alt rütbeye oynamak hep alta oynuyorum o şeref tp günlerini takip etmeden kurtuldum hafta sonu hades nöbetleri geçirmiyorum görev bitirmek için 7 kişi bulmak zorundada değilim vs.ben oyunda geçte olsa bir adalet görmüyorum adaletin a sı bile yok onun için bir beklentimde yok.ilk mesaja gelirsek arkadaş yerden göğe kadar olmasada haklı bu duruma gelinmesi bp şirketinin yalan yanlış politikalarıdır ve gelinen noktada yapılan işlemin göstermelik olmaktan öte yazı yoktur bu süreçte kurunun yanında yanan yaşa razıyım direkt yakılan yaşlarda cabası olacaktır banlanan hesapların en az %5 lik bir kısmının haksız banlandığı ve banlanacağını geçen yıllardan biliyoruz.onun içindirki öyle yazık kafana felan mesajları durumun izahının tam karşılığı değildir kullanmamak nasıl bir tercihse kullanmakta bir tercihtir ve sonucunada katlanmak gerekir ama bunun altında yatan nedenleride dile getirmek atılan banlar kadar doğaldır.bu günlere gelineceğini taa 2014 yılında haritalarda tek tük botlar türemeye başladığında dile defalarca getirmiştik kimse aksini iddea edemez mesajlar sayfalarda saklı duruyorlar.

ateistkeci ve [][][]-[][][] bunu beğendi.
  7. Zamanında onlara yetişmek için bot yaptın ve yetiştin veya onları geçtin şimdi ise hepiniz eşitsiniz işte:D neye şikayet ediyosun anlamadım.
    Geç kalındığı konusunda sonuna kadar haklı olsan da zararın neresinden dönülürse kardır. Bot kullanmaya direnmiş biri olarak(söylediğine göre) sevinmen lazımdı.

8. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Uzun uzun cevap vermeme gerek yok. Bu alıntı yaptığım mesaj tüm duygularımızı ifade ediyor. Özellikle kırmızı ile işaretlediğim alan.

Zamanında onlara yetişmek için bot yaptın ve yetiştin veya onları geçtin şimdi ise hepiniz eşitsiniz işte

Türkiye Takımı!

Dontforgetme ve KAYAHANCI1 bunu beğendi.
  9. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Lütfen sakin olunuz. Mesajınız sansürlenmiştir siyasi kısımlar.

Türkiye Takımı!

10. Sürekli boş boş buradan yazmaktan sıkılmıyor musun

yok bota atmıyorum yok şöyle yok böyle

o kadar kendinden eminsen albay hesabını oyun nick ver birde ben kontrol edeyim nasıl kasmışsın ;)

tabi diğer hesaplarını da ver birde biz bakalım o kadar masum musun değil misin :D

11. oo sevinmezmiyim çok sevindim :) okadar sevindimki dün oyunu bıraktım :)
    ama bukadar gzel bir oyunun bukadar kötü yönetilmesi gerçekten çok kötü insan dönüp bakınca emeklerime yazık diyor yani oyunu bırakırken.ama gerçekten güzel yönetilse mesela otolar ilk çıktığı ay bu cezalar verilse ben ve benim gibi bisürü insan oyunu bırakmazdı.ama yönetimin umrunda değil demekki neyse başka şeylere yeni vakitler açılmış oldu hayatımda teşekkürler do yönetimi :)
    ve son olarak bu deyim boşuna söylenmemiştir 'geç gelen adalet adalet değildir'

12. Banlama yapılan gemiler bence eski usul cephane miktarıda silinmeli idi. Bir bot kullanıcısı, zaten min 10m uri sınırsız x4 takip ve rinrusk saymıyorum bile. Açılınca tekrar o 0 a inen şerefi yine toparlar hızlıdan. Ama caydırıcılık acısından mühünmat sıfırlaması daha adil bir ceza olabilir. Cünkü legal oyuncu oyuna ortalama günlük 2 saat ayırır. İllegal kişi 7 24 buda 10 12 kat fazla imkan demek. Ve bu aradaki farkı kapamaları için illegal temin edilen herşeyin silinmesi şart bence. Yoksa 1 ay kapadın eee? 1 ay sonra adam sadece şeref olmadan kaldıgı yerden devam edicek. Ama önemli olan ceza cıkısı ne yapacagı. Bugun haritaya indim su 10 gemi imha 20 gemi imha seri seri aradan cıkarım diye. Adamlar hala otoda. Beni gören porta daha ekranına düşmeden kaçmaya baslıyor. Bu bir caydırıcı tedbir değil ne yazıkki. İllegale darkorbitin daha katı tepki vermesi şart. Eğer ki caydırıcı olmak istiyorsa....

13. supporta yazmıştım sevap gelmiş foruma bakınız diye.ama forumda gün yazmıyorki.eror 98 2 ile 30 arası ya kaç gün ban yediğimizi söyleyecek yetkili yokmu şu koca oyunda

14. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Tren - Bot banı.

Türkiye Takımı!

15. g503

g503 User

sevgili adminim sanırım Türk deilsiniz kaç gün yedik diyorum verdiğiniz cevaba bak allah aşkına bizdemi sıkıntı var sizdemi çincemi yazdım ben yani ne dicemi bilemiyorum şuan

Sayfayı Paylaş