Geç saatte yapılan duyuru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WoodWind tarafından 22 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. WoodWind

WoodWind User

Bugün oyun içi düzeltme için 09.00-10.00 saatleri arasında sunucu 1 saatlik bakıma girdi ardından bir reset daha geldi. Bundan hiçbir şekilde haberim yoktu foruma girdiğimde gece 04.00 da yapılmış duyuru. Fakat o saatte çevrimiçi oyuncu sayısının az olduğunu düşünüyorum ki forumu takip etmeme rağmen o saatte çevrimiçi olmadığım için göremedim. Zaman zaman kısıtla vakitlerimizle oyuna girmeye çalışıyorken bu tarz bakım duyurularının daha erken yapılması bence daha doğru olur. Sizin de elinizde olmayan sebeplerden olabilir ama yine de eğer elinizdeki imkanlar dahilinde daha erken yapılırsa bu duyurular daha iyi olur. Hayırlı görevler dilerim.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merkez'den bilgilerin geldiği zamana bağlı oluyor. Çevirisi filan yapılıyor en kısa ve uygun zamanda yayınlanıyor. Benim zamanımda merkezden bilgiler genelde geç gelirdi. Etkinlik bilgisi geldiğinde etkinlik başlamış oluyordu. :D :) Çevirisi yapılıp yayınlanana kadar da zaman geçiyordu. Böylece forumda epey geç yayınlanabiliyordu.

Şimdilerdeki durumda bazen böyle oluyordur bilemiyorum. :)

WoodWind ve militaryship-3 bunu beğendi.
  3. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Bilgilendirme yapıldığı anda en hızlı şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. @_KIYAMET_ 'te durumu güzel özetlemiş, kendisine teşekkür ediyorum :)

İyi Forumlar.

WoodWind bunu beğendi.
  4. smoonrise

smoonrise User

Belki doğru olmayabilir ama sanırım TR takımına pek önem verilmiyor gibi biraz ayrımcılık belkide hafif yollu ırkçılık bile olabilir , çoğu zaman forum kullanıcıları yabancı forumlardan alıp geliyor bilgileri yenilikleri ve etkinlikleri . Aslında TR ekibide ilk gelen ( ingilizce oluyor sanırım bilgiler ) onları bir bildiri ile yayınlayıp sonra TÜRKÇE olarak tekrar yayınlayabilir isteyen çevirici ile tercüme eder isteyen bekler bu fikir değerlendirebilir TR ekibi tarafından .

WoodWind bunu beğendi.
  5. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Duyurular genel olarak İngilizce yayınlandığı için, yabancı forumlar yapılan duyuruyu direkt olarak kopyala+yapıştır yapabiliyorlar. Elimizden geldiğince, en hızlı şekilde çevirisini yapıp sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Müsaitlik durumuna bağlı olarak bu süre biraz uzayabiliyor bu konuda haklısınız.

Her duyuru; bulunulan ülkenin forum diline uygun bir şekilde paylaşılmalıdır, en azından şimdilik kural budur. Orijinal metni şu an için paylaşamıyoruz fakat ileride bu durum değişir mi bunu bilemeyeceğim.

İyi Forumlar.

WoodWind bunu beğendi.