Bug / Oyun hatasi Geceleri Oyunda Donma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAYAT tarafından 20 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HAYAT

HAYAT User

Herkese İyi geceler,
    Oyunda Bağlantı kopmaları çözüldüğünden bugüne, farkındaysanız Geceleri 23:00-06:00 arası şiddetli donmalar söz konusu. (Server resetlendiği zaman düzeliyor.) Görev yapmakla meşgul oluyorum genelde. Çünki server sakin ve aktif oyuncular yalnızca BOT'lar oluyor ama oynayamıyorum. Chat kısmına baktığım zaman ise herkes de aynı şikayetin olduğunu görüyorum. Buradaki adminlere sormak istiyorum bu aralıkta Merkez ekip bi çalışmaya mı giriyor veya Sunucuları bilinçli olarak mı bu seviyeye çekiyorlar yani performansı kısıtlıyorlar.
    Çünki bu durum yalnızca geceleri sıklığını arttırıyor. Oyun şevkimi kırıyor doğrusu.
    Bilgisayarım ve İnternetim kusursuz diyebilirim. (20 Bin liralık kasam ve Sorunsuz&Sınırsız bi Fiber hattım mevcut.)

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Sorununuzu ve konunuzu haftalık raporlarıma ekleyeceğim incelenir ve böyle bir sorun var ise çözülür.

Keyifli Forumlar.

HAYAT bunu beğendi.
  3. HAYAT

HAYAT User

Teşekkürler..
    Sayın Modum benim size bir sorum daha mevcut. BOT kullanan hesapların videosunu çekip kanıtlı bir biçimde Support ekibine bildirsem sonuç alır mıyım ?
    İyi Çalışmalar..

Son düzenlenen: 21 Kasım 2018
  4. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Banlamalar merkez tarafından yapılmaktadır. Ne yazik ki, Ülke takımlarının bot kullanımı nedeni ile ilgili hesap banlama yetkisi yoktur. Supporta ilgili videoyu iletebilirsiniz. İleriki zamanlarda bu durum değişirse siz ve diğer kişilerden supporta gelen şikayetler dikkate alınıp gerekli işlemler yapllabilir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Kasım 2018
    HAYAT, HASAFET. ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. HAYAT

HAYAT User

Yanıtınız için Teşekkür Ederim..
    Sayın Modum Konu kilitlenebilir.
    İyi Çalışmalar dilerim..

6. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Teşekkür ederim :) İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

HAYAT bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.