geçen gün...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-ADANA-* tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

Merhaba .
    LF4 satışa sunulursa kutudan çıkaran arkadaslara cok buyuk haksızlık olur diye düşünüyorum. Ayrıca LF4 sadece korsan sandığından deyil kapılardanda çıkmaktadır.
    Ama yok kapıyla felan uğraşamam derseniz belli zamanlarda anahtar etkinlikleri oluyo Payment ile satın alına biliyo öle bi etkinlikten yaralanıp üst üste korsan sandıgı açarak lf 4 tasarım türü şeyleri çıkarabilirsiniz
    Gerekli cevap verildi diye düşünüyorum konunun kilitlenmesi uygundur .
    İyi forumlar . . .
    geçen gün lf4 satışa falan çıkarmı diye konu açmıştım arkadaş cevap vermiş bu payment olayı ne onu anlamadım.herşeyi açıklarmısınız ???
    Teşekkürler

2. bazen korsan kutuları için indirimli paketler cıkıyor gercek parayla satın alınıyor. Arkadas ondan bahsetmis. Payment, gerçek para ile satın almadır.

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bahsedilen konuyu okudum, orada arkadaşın bahsettiği sanırsam Mavi ve Kırmızı korsan kutularıdır. Bu anahtarlardan Mavi olanı aldığınızda onlara özel mavi kutulardan 3 kat lf4 çıkma şansı, Kırmızı anahtar aldığınızda 2 kat lf4 çıkma şansı yakalarsınız. Bu özel bir kampanyadır ve belirsiz zamanlarda sadece Ödeme yoluyla satın alınabiliyor. Ayrıca bu bahsedilen mavi anahtarların ödüllerinde Aegis , Citedel ,Sperhead gemileride sizleri beklemekte, Dahasıda var HAVOC Droid Tasarımı bulma olaslığınız da mevcut.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.