Geçici Başlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HasboqaLı™ tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkeze İyi geceler..

Evet Konudada yazdığım gibi geçici bir başlığım var

Benim sorum,sıralamada daha hızlı dakika nasıl geçirebilirim npc kesmenin bir faydası varmı veya günlerce portta yatırsam yinede zaman işlermi

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Pilot profilindeki zaman sürecinden mi bahsediyorsunuz yoksa serverdaki sıralamadan bahsediyorsunuz sorunuzu daha açık yazarsanız memnun oluruz.

İyi Forumlar

3. Elbette,Serverdaki sıralamadan bahsediyorum modum.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Serverdaki sıralamanızı artırmak için Tecrübe puanı ağırlıklı kasılmanız lazımdır.

İyi Forumlar

5. peki bunun belli bir oranı varmı,yoksa tecrübelerinize dayanarakmı bunu söylüyorsunuz :)

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu bir standarttır. Sıralama için tecrübe puanı, rütbe puanı için şeref puanı önemlidir.

İyi Forumlar

7. Merhabalar;

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Mod'umuz soruyu yanlış anlamış bahsettiği şey En iyi oyuncu sıralamasında daha seri yükselmekle alakalı.
    Senin soruna gelirsek anladığım kadarıyla 18 Özel ünvandan birini almışsın nasıl daha hızlı süre kasarım diye soruyorsun.( Master Of The Orbit,Goli Avcısı,vs.)
    Bu başlıkları seri kasmanın yolu yaratık kesmek, Galaksi kapısında süre işlemiyor normal haritada kesmen gerekiyor. Yaratık büyüdükçe verdiği süre artar mı dersen onun hakkında bir bilgim yok. Ama eski zamanlarda(bu başlıkların gözde olduğu zamanlar) x-3 x-4 haritalarında kasardık. Daha kolay patlayan yaratıklar olduğundan dolayı.
    Saldırı korumalı bölgede de beklersen süre işlemiyor bilgin olsun.

9. Merhaba ,

NPC yada Gemi imha etmeniz gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.konuya geç dönebildim kusura bakmayın konunun kitlenmesi uygundur

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.