Geçici Başlıklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar,
    Ben de geçici başlıklardan olan 'Muharebe Ustası' ünvanı bulunmaktaydı. Fakat biri tarafından patlatıldım ve yanlışlıkla portalda doğdum. Kesen adamın yanına gittiğimde başlığın ona da geçmediğini gördüm, nerede bu başlığım :(

Son düzenlenen: 3 Ocak 2018
    takemyhard bunu beğendi.
  2. takemyhard

takemyhard User

yaratıktan aldığın başlık gümlediğinde rakibine geçer :) kural bu :) oda ünvan yok yaptıysa profilinde görünmez bence

3. Onu biliyorum zaten onu tekrar almak için gittim adamın yanına :D ama adamda normal bir ünvan yazıyordu :)

4. Geçici ünvanlar gizlenemiyor o adamı da başkası kesmiştir, kimde olduğunu görmek için anasayfa>sıralama>en iyi kullanıcılar yan tarafta seçim bölümü var oraya girince aşağıda ünvan görünümü yazıyor ordan bakabilirsiniz.

5. İş
    İşte problem de tam olarak orada başlıyor zaten :) boşta görünüyor ünvan :D
    Güncel[​IMG]verilmedi
    yazıyor artık 9.sıradaki başlık için. Onun için merak ettim :D

6. ___GiRdAp

___GiRdAp User

Sen patlarken adam patlamıştır veya arkadaşımızın dediği gibi ünvan yoku seçer ve ona ünvan geçmez benim düşüncem oyun hatasıdır ünvan için adam kesiyorum yane sende hata vardır..

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Verilmedi ise Npc lere geçmiştir.

Daha detaylı bilgi için Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Başlıklar Ünvanlar S.S.S

iyi forumlar.