gel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bakıp geçmeyin lutfen ben her konuya bakıyorum
    15 lf3
    spectrum
    9 bos2
    irisler yok
    pet 2 lvl
    çift hangar
    16 lvl
    7a arge beta açık talinde
    nerde kaılmalı nasıl kasılması
    full hız
    klan var çok full degiler cubi 2-7 ne olurs 2-5 lokum bos lokum 17 level 30m kladı bugun 17 levelim

yaw kimse bişi yazmıyoru bzi yazıyrouz ama yılmaz 749749 eger 2 gun içinde yorum gormese yeni başlayanalr bolumne girmicem

Son düzenlenen: 30 Nisan 2014
  2. Merhaba ,

İlk olarak sakin olun konuyu yeni açmışsınız biraz sabırlı olun.

Şu an için LF-3 ve B0-2 yetersiz. Hiç iris olmaması da ayrıca bir eksiklik. Kredi ile açık arttırmadan LF-3 , B0-2 , Hız ve İris gibi eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Eğer tek olarak kasıyorsanız ve zorlanıyorsanız x-3 ve x-4 haritasında zorlanmadan imha edebileceğiniz Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon gibi npc'leri imha ederek kasabilirsiniz. Yapabileceğiniz görevleri yapmanızda iyi olacaktır.

Eğer klan varsa ve klandan bir kaç kişi kasabiliyorsanız x-5 , x-6 ve x-7 haritalarında kasabilirsiniz. 3-5 kişilik grupla Cubikon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. fm ben iris almaya başlamalımıyım yoksa kami 2 alıp beta talin bolum spectrumla bitireyimi ?

4. Prophecy

Prophecy User

Önce iris

5. uzayx arkadaşım daha fala yzsan yozrumllar açıgım he rzamn

6. Prophecy

Prophecy User

Ilk önce lf3 bo2 eksiklerini daha sonra irislerini tamamlarsın,arge de yapman lazım ve istersen diroit tasarımı aşabilirsin.

7. Merhaba ,

Henüz ekipman durumu yeterli değil ve Pet 8 seviye olmadan modül filan almayın. Pet'inizi 8 seviye yaptığınızda 3. seviye modül ve protokol alma hakkınız olacak.

LF-3 , B0-2 , Hız ve İris gibi eksiklerinizi tamamlamaya çalışın. Arada arge yapmaya çalışın.

İyi forumlar.

8. fm 15 lf3 yeterliyse bo2 yapcam ardından iris ve arge yapcam he gun giriyorum gunluk dosyası alıyorumdaa

9. Merhaba ,

15 LF-3 sadece gemi slotlarını tamamlar ve mavi sıkmanıza yarar. Genel anlamda vuruş bakımından çok fazla etkisi olmayacaktır. Fakat droit'lere LF-2 lazerlerinden koyabilirsiniz. Fırsat buldukça LF-3 , B0-2 , Hız jeneratörü ve İris gibi eksiklerinizi açık arttırmadan tamamlamaya çalışın. Biriken uridium ile yavaş yavaş arge yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. biriken uri direk argeye dimi cm credi kasıp lf3 bo2 dimi

11. Merhaba ,

5.000 - 10.000 gibi uridium birikince arge ile uğraşmayın. Yani günlük 5k kasıyorsanız haftalık biriktirin. 7 günde 35.000 uridium olur ve biraz daha iyi olur. Krediyide haftalık biriktirin. Günlük 2-3 milyon kasıyorsanız 7 günde 14-21 milyon arası kredi birikir.

Serverda LF-3 , B0-2 ve iris gibi malzemelerin piyasası ne bilemiyorum. Duruma göre bir süre daha biriktirip kredi çoğaldığı zaman açık arttırmaya girebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. 32 m var gunde 5 k uri ortalmam 5m credşi en az en fazla 10m credi
    ? bo2 15m 30 arsı lf3 aynı iris pahalı

13. irisi klandan kredi yardımı isteyebilirdin ancak yeni düzenlemeyle bunun önünü kestiler klandan krediyi belli biyere kadar alabilirsin uğraşman lazım kasılmaya
    klandan yardım alabilsen hemen fuller rahatça argeye yönelebilirsin ama işte malum oyun izin vermiyor ne yaparsın...

14. Merhaba ,

Ya ortalama iris kredi miktarını biriktirip şansınızı deneyeceksiniz yada ilk önce LF-3 ve B0-2 gibi eksiklerinizi tamamlayıp iris'leri sonraya bırakacaksınız.

Günde 5 milyon kredi 7 günde 35 milyon yapar 5k uridim 7 günde 35k yapar.

İyi forumlar.

15. fikirler açıgım
    uri kasıp arge yapıyorum yber talin kestim bana 2 gunluk doyası verdi

Son düzenlenen: 28 Nisan 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.