Öneri Gelecek Etkinlik!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ASİKURT[AZAD] tarafından 25 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba Arkadaşlar Gelecek etkinlik Biz oyuncuların diger etkinliklerde içeriği çöp olan görev hediyeleri çoğu zaman kaybı olarak değerlendirmekteyiz.Yapılacak Yeni Etkinlikte Hem eğlenceli hemde görevlerden gelen hediyelirin Zengin içerikli olması tek temennimizdir biraz bol Cephane ekleyin Etkinlik görevlerinde en azından bu şekilde telafi edilsin bizlerde mutlu olalım hep bana rap bana olmazki Biz oyuncuların istek ve önerilerini Dikkate alalım Sayın MOdlar bunu üstlerinize raporlayın Lütfen .... (not) Düzenli olarak VİP,URİ Çeken biri olarak bunu şahsen bende istiyorum..

MuratHancı ve xXömercanXx bunu beğendi.
  2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Forum modları olarak bunu biz de çok istiyoruz ve sık sık raporluyoruz.

Etkinliklerle açtığımız geri bildirim konuları dikkate alınarak raporlama yapıyoruz.

İyi forumlar...

titans___ bunu beğendi.
  3. titans___

titans___ User

modlar olarak yapyorsunuz bende mesele ingiliz forumunu çeviriden takip edyorum ordaki oyuncularda dertli ve çare istyorlar sırf bizim servrlarda değil sıkıntılar dün hangara giremedim birde bu normal grvlerden ben dün 1 ini bitrdim yeni grv alamadım mesela birde r zone bayadır giremyorum girsemde çıkamyorum hani vip alsan işinde gücünde insanları burası ekmek su sevdiklerimizle veya sevdiğimiz başka şeylerle vakit geçirmemiz lazım bunları düşünmek için kalp beyin ikisi de olmalı yani bu sahipler robotmu ya da bizi robotmu sanyor

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

ben etkinlik olunca etkinlikte verilen görevlere ve ödüllere bakıyorum şu an olan domination gibi ödül vermeyen bir etkinlik ise oyuna sadece günde 1 defa günlük ödül almak için girip çıkıyorum dolan vipide yanilemiyorum adam akıllı etkinlik gelene kadar.

5. titans___

titans___ User

bu etkinlğin sonunda ve ilk yüze girenlere 1000 gge veryor ve gg veren grvlerde var