Gelecek Etkinlikler ve İndirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯P●Λ●Я●Λ●Đ●O●K●S¯¯ tarafından 8 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle hepinize iyi forumlar.Ben yeniden başladım oyuna ve orta halli bir gemiye sahibim.Bir miktar uri birikti ve kapılar ve kasılma için burgu almayı düşünüyorum.Yakın zamanda yeni bir etkinlik gelcek mi veya indirim olacak mı acaba?Boşu boşuna zaten kısıtlı olan urimi fazlaca harcamak istemiyorum çünkü

2. İndirimleri ve etkinlikleri buradan takip edebilirsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2018
  3. Alma burgu 30 ağustos felan geliyor illa ki indirime girer.

4. Merhaba. Arkadaş hazır alakalı konuyu açmışken bende soruyum dedim. Katladıkça kazan ne oluyor %400 olan mı o? Şimdiden teşekkürler. Ayrıca kardeşim kusura bakma konuna ks attım :) İyi forumlar...

5. Merhaba,

Yakın zamanda Demaner Avı Etkinliği gelecektir.

Hesabınızı ona göre yapınız fakat burgu diroit düzeni almanızın size eksi bir yönde etkisi olucağını düşünmüyorum o yüzden uridiumunuzun bir kısmını bu yönde kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasaktır.

Bu yüzden linkinizi kaldırdım. Bu konuya dikkat ediniz tekrarı halinde cezai işlem uygulanır.

İyi forumlar.

6. Modum demaner etkinliğinin ne zaman geliceği biliniyor mu yaklaşık bi tarih falan?

7. Merhaba,

Demaner Etkinliği Ağustos 15 'de gelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.