GELECEK ETKİNLİKLER...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -߀§îKTâ§- tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önümüzde hangi etkinlik var acaba etkinlik derken bu hastalık helix gibi etkinlikleri soruyorum ?

2. Ramazan bayramı için etkinlikler olabilir :)

3. Evet ramazanda etkinlikler olurdu bayram boyunca yeni kutular vs.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Etkinlikleri hep beraber bekleyip görücez.Sistem tarafından belirlendiği için ne zaman ne gelir bilemeyiz.

İyi forumlar

5. Prophecy

Prophecy User

Kaç senedir Solar Clash ve Inflict Rising etkinliklerini bekliyorum :(

KİNG_SONER_FB bunu beğendi.
  6. bu sene kış ve bahar etkinlikleri çıkmadı sanırım ?

winterfest
    springfest ?

summerfest de gelmez sanırırm

@-Keskin- Mod, DO önceden Doğum günü etkinlikleri yapardı bilmem kaçıncı yaşından dolayı görevler verirdi.

hediyeler yaş ile orantılıydı neden kaldırıldı onlar ne güzel uri kasıyorduk :D

7. Prophecy

Prophecy User

Aynen Doğum Günü Etkinliği de çok güzeldi :(

8. 10 yılı tamamlayınca baya güzel bir yaş etkinliği bekler miller sanki :D Bu yılı bilmem ama önümüzdeki yıl 10. yılı bunu şerefine gayet okkalı görevler bekler yani millet :D

9. solar case güzeldi tekrarı olur inşllh :D sıralama yapanlarada cerrah ve yeni ucuş düzenleri yada uri verilebilir bence :D

Prophecy bunu beğendi.
  10. Cerrah verilmesin ya eğer verilirse cerrahın alışverişe gelmesi gecikir. Urisini hazırladım gelir gelmez alıca mama gelmiyor ki arkadaş :D

11. cerrah bence uriyle zor gelir.para karşılğı satışa gelir ve hazerfen uri karşılığı veilmeye başlanabilir.(inşallah).

12. Vallahi hangisi olursa. Hazarfeni düşünmüyorum ülke tasarımları hep para ile oldu. Cerrah uri ile gelir diye umuyorum ve biriktirdim. Haa gelmedi diyelim 300k urim var harcayacak :D Her şekilde iyi :D

13. Prophecy

Prophecy User

Hezarfen ve Cerrah'ın özellikleri neydi? o_O

14. Captivity

Captivity User

Cerrah
    %6 hasar
    %6 tp
    %6 şp
    1 ekstra jenaretor yuvası

Hezarfen
    %5 hasar
    %5 şp

15. Merhabalar;

Etkinlikleri elbette çoğu kişi 4 gözle bekliyor bunlardan biride benim :).
    Ama bu tür etkinlikler genelde oyunculara süpriz olması açısından yakın tarihe kadar açıklanmıyor.
    Bu yüzden FORUMU takipte kalın ve oyuncuları FORUMA yönlendirin :).

İyi forumlar.

16. Hocam yeni gemiler getirin oyuna ya valla kaç senedir aynı gemiler bıktık :)

Yeni haritalar da eklenmeli oyuna (sürekli kalacak)

yeni ve kazançlı yaratıklarda eklenmeli oyuna... (Sürekli kalacak)

17. :)))

18. Bunlar güzel bir hikaye ile birlikte fikir klavuzuna açsana oylasın millet :D

19. Şu an bilgisayarda değilim maalesef.

Ama böyle bir konum var

2 yeni korsan Haritası.

20. Merhaba ,

Arkadaşlar bu tür konular hakkında bizlere bilgisi gelirse zaten forumda ilgili bölümde duyurusu yapılmaktadır. Bilgisi gelmediği zaman bizler de bilemiyoruz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.