Gelecek Hamle Ne Olsun Tavsiye?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 10 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

İyi Günler Sizlere Sorum Şu Sırada Neye Önem Verim
    4 hangar goli venom dısı tüm tasarımlar vega leo citadel mevcut
    20 kalkan 16 lvl iris ve apis de 16 zeus yok 29 arge kalın sıkma ve roket...
    pet tüm slotlar acık citadelde ambar yüklü(23k ambar credi sorun olmuyor) leo dakinde uzaylı %6 arttıran vegada radar golide %4 lazer arttıran protokoller full tüm hangar için 4 er tane modül aldım,
    6 lf4 1 havoc 0 herkul 20. lvl olucak şimdi 10m tp sonra :S haftasonu bir 990k uri daha gelicek
    soru şu bu uri ile anahtaralıp zeus da mı acım yoksa elime gecen uri ile havoc a mı yüklenim ?
    zeus yok bu arada....

2. Merhaba ;

Anahtar alıp Zeus açın. Ama anahtarı toptan almayın, 50-50 alın. Zeusu almaya 100-150 bin uridium kaldığı zaman Zeus'u uridium ile almanızı tavsiye ederim. Sonrasında ise Zeta'ya başlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. andermo83

andermo83 User

peki modum bişi sorucam zeus dan sonra öncelik havoc mu herkul mü olsun :S bakıyorum millete herkul fullenince havoc kullanmıyorlar ben öncelikle herkulu mu fullim yoksa havoc mu?
    not: herkul havoca göre zor oldugunu biliyorum fakat uri dert değil :S

4. Uridium dert değilse ikisinide fullleyin :) Ama önceliğiniz daima Havoc olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.