Gelen kutusu mesajları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZODIΔC*[1923] tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önce bir tane kendisine saygısı olmayan arkadaştan gelen anne, abla dayıma kadar giden bir küfürle kahkaha attım. Hani bir browser oyununda ne yapmış olabilirim diye kendime sordum. Ancak şunu farkettim ki gelen kutusu bölümünde herhangi bir mesaj raporlama bölümü bulamadım (ben göremiyorsam uyarın) Bu gelen hakaret mesajlarını supporta mı atmam gerekli acaba ?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yaşadığınız durum gerçekten can sıkıcı, bu gibi durumlarda Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Takım arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yaptıktan sonra sizleri bilgilendirecektir.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Evet maalesef can sıkıcı ama daha da kötüsü böyle ağır kelimeleri sadece bir oyun için söyleyebilmeleri ve basitleştirmeleri... Evet konu kilitlenebilir teşekkür ederim :)

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.