Gelen Paketler Ve Bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OLD_Darko-92BİT tarafından 12 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, 4-5 ayda gecemi gündüzüme katarak 8-10 yıl aradan sonra tekrar başladığım oyunda full lf4 8 pro 8 iris 8 havoc yaptım.. 4 aydır payment konusunda böyle şeyler yoktu, tamam farkındayım arada olabilecek fırsat türünden şuanki durum. Eskiden bişeye sahip olmak için ya emek vermen yada para vermen gerekiyordu bir mantığı vardı tamam hoş güzeldi, ama şuanki durum saçmalıktan başka ne isim takabilirim hiç bilmiyorum.. biliyorum paymentide siz Tr ekibi satışa sunmuyorsunuz oyuna müdahale etmek göreviniz değil biliyorum sizi suclamıyorumda zaten, A.Merkelin vatandaşlarına sitem ediyorum :mad::mad::mad: hafta sonu oynayamadığımız ve etkinlik olduğu zaman hafta içide oynayamadığımız lagdan geçilmeyen kapılarda sıkışıp kalan oyunun biran önce sorunların giderilmesi için çözümler istiyoruz, bir oyunda paymente 100 200 tl secenek sunup 4-5 aylık emekten fazlasını sahip olabilmeyi kınıyorum üstelik böylesine oynanamazken oyun.. Maplerde otolardan npc bile kesememe konularına filan hiç girmiyorum bile, insanın zoruna gidiyor ya ayrıca paymentteki ücretin cüzzi olması ve çok vaadler sunması akıllara flash player sonlandığında acaba oyunda mı sonlacak sorunlarınıda getirmiyor değil..
    -konu başlığımda veya içeriğimde gözden kaçırdığım sorun varsa üzgünüm..

mirza011tuncay ve .SOLOTÜRK. bunu beğendi.
  2. Richie

Richie User

Şu botlara sinirlenenlere hayret ediyorum ya on numaralar bence devam etsinler böyle ki gemi yok etme görevlerini rahatlıkla bitirelim. 10000 gemiyi bitirme görevleri filan var arkadaş. Yok haritada npc kesemiyormuş kaç tane boss kristallonu botların elinden çaldığımı hatırlamıyorum keyfi bir başka oluyor. Hele attendleri kesmeye çalışan botların mekanizmasını bozarak ellerinden attend alma bir başka zevkli.

kerimerim ve MrWho bunu beğendi.
  3. konunun mantığını kavrayamadın sanırım, oyunda bot sorunu var arkadaşım sen bundan avantaj cıkarıp cıkarmamana bakmamki ben oyunun oynanabilirliğini dile getirirken pardon oynanamadığını yani dile getirirken paymentte gelen saçma buldugum bir durum için konu açtım, eskiden para ile emek üç aşağı beş yukarı baş başa gidebilirdi hadi para bir kaç adım önde olsun .. ama şuanki durum emekleri hiçe sayıyor üstelik oyun oynanmıyorken.. ayrıca botlar hakkındaki tutumundan dolayı senide kınıyorum, sen düşman kesme görevini yapıcaksın veya ellerinden roketle npc calıp npc kestirceksin diye botlar yaşasın herkes bot kullansın oleyyy kafasıda bi okadar saçma..

4. Sampson

Sampson User

Şu botçulardan attendi nasıl denk getiriyon ya beleşe botculardan attend çalalım rahatoluyr

5. kerimerim

kerimerim User

--
    Bot sorunu çözülemeyen bir sorun ve bununla alakalı foruma 999 tane konu açılmıştır. Arkadaş 1000. konuyu açacağına harekete geçip bu durumu avantajına kullanmış takdir ediyorum.

ateistkeci bunu beğendi.
  6. Richie

Richie User

Arkadaşım sana sorun gibi gözüken şey sana sorun gibi gözüküyor diyorum bende sorunu kendi çıkarına çevirmek senin elinde diyorum. Gün boyu şikayet edip yatmak yerine böyle bot olayına kendim çözüm buldum gayette hoş yani. İkincisi para veren tabi önde olacak pay to win oyun değildir demiyorlar çünkü. Pay to win sevmiyorsan gider *** oynarsın ki ben oyunun şu anda pay to win olduğunu düşünmüyorum çünkü fark yaratan şeyleri parayla satmıyorlar diyebilirim. Prometheus lazerleri parayla satılmıyor. Gelen yeni tasarımlar parayla satılsa da ek bir özellikleri yok. Bence gayet botlara npc kestirme elit tasarrufu ve keyif verici.

Baktın çalamıyorsan saldır bota kaçıyor bırakıyor zaten kapıdan atlıyor , roketle de yaratığı kendine yavaş yavaş çek :D

Eğer bir sorunu çözemiyorsan faydalanmayı bileceksin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Nisan 2020
  7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konunuza daha uygun olacak şekilde düzenledim. Etkinlikler ve satışa sunulan paketler tamamen Merkez Ekibin elindedir. Ayrıca Bahsetmiş olduğunuz paket uzun bir zamandır oyuna sık sık gelmektedir, şahsi fikrim verilen o paraya karşılık alınan eşyaların az bile olduğunu düşünmekteyim. Neticede 209 Türk Lirası az bir rakam değil, Bigpoint " Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olmadığından" bu tarz paketlerin gelmesinin yanlış olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca paket içeriğinin tek olumlu yanı Sayborg vermesi geri kalan içerikleri çok raha bir şekilde sizlerde toplayabilirsiniz.

Bot ve lag konularındada tamamen haklısınız raporlarımız doğrultusunda Merkez Ekip Lag ve Bot konularında çalışmalarına devam etmektedirler. Bir gelişme olduğu taktikde sizlere forum üzerinden duyurusunu yapacağız, takipte kalmanızda fayda var.

Forum içerisinde farklı oyunlardan bahsetmek yasaktır. Bu sebeple mesajınızı düzenledim, lütfen tekrar etmeyiniz.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  8. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

oyun kaç yıldır var farkındasındır umarım forumu az biraz takip etsen yeni başlayıp zorluklardan yakınan insanlara rastlayabilirsin serverlerde 10yıllık milyon cephanelere gereginden fazla ekipmanlara sahip gemiler oldukça fazla sıfırdan başlayan bir oyuncuya para karşılığı bu düzeyde dolgun lazer imkanı hiç te sorun teşkil etmemektedir ve oyuncu çekme amaçlı bir uygulamadır sıralamada yakalamaları uçuk bir hedef olsa bile en azından bizlere karşılık verebilecek ve çıkan etkinliklerden daha rahat bir şekilde yararlanabilecek bir gemiye sahip olmayı hakediyorlar diye düşünüyorum eskiden zordu demiştiniz evet öyleydi o zamanlarda paymente bakmazdım bile ödeme yapabilecek k.kartı bi yana telefona bile sahip değildim arkadaşlarımla oynar keyiflenirdik bir süre önce yeniden başladım ve paymentlerden faydalanarak geliştim bu hakka her oyuncu sahiptir etkinliklerden ve paketlerden yakınmanız yerine keyif almayı hedeflemenizi öneriyorum

9. kilitleyebilirsiniz teşekkürler..

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.