Gelen yenilikler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZAHİЯ tarafından 6 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

bigpoint pat diye yeni bir şeyler getiriyor hurra tekrardan yap bakalım beyler biraz salın ya şu oyuncuları oyunun takip edilebilirliği kalmadı 3 ay önce ara veren biri bu gün oyuna başlasa ne yapacağını bilemez hale geldi

titans___ ve keskinniyo bunu beğendi.
  2. keskinniyo

keskinniyo User

Bu bir oyun her ne kadar zevk alsak ta hayatımızı bu oyuna veremeyizki arada dinlenmemiz, yemek yememiz, uyumamız dışarı çıkıp gezmemiz gerekiyor :) Çok fazla yenilik peş peşe geliyor biri bitmeden diğeri geliyor yahu önce oyunun kronik sorunlarını düzeltin bi dinlenin. Dediğin gibi 3 ay ara verip şimdi başlayan biri ne yapacağını şaşırır nereye geldim ben, bu bizim darkorbitmi der.

ZAHİЯ ve titans___ bunu beğendi.
  3. titans___

titans___ User

yok yok bu oyunu yapanlar için bu oyun yemek içmek iş aş demek de hani onlar bundan para alyorlar anlamalarını beklemek beyhuda mirim yani duvara anlatyor burda dert yanan oyuncular havan da su dövyoruz arada girmyom öyle rahatım ki takvim çıkartmışlar son gününü yakalıyamadım geçen etkinliğin kapısın da ne verdiği de belli değil di alttakinden giriyorsun üsttekinde giryorsun kapısı var dı ya hani yıldım yorum okuyorum 20 lvl olmuş geliştirmeler oyun botdan kasyor gelen 2 saniyede kesyor hani saniye demeden kesilyorum çift güçlendirici de ne anladım ben bu oyundan diyorum sıkmyor gemi eee ben bu oyuna vakit para harcarmıyım bana kadar da dolu para yatıran var boşa yazyom anlıyıp yazmayı da bırakıp oynamyorum da işte bu ne 20 lvl geliştirmeye uğraşmalı mı ?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Senin o dediğin zamanında mümkündü :) Full veya full + full gemi diyebilmek çooookkkkk eskide kaldı. :D :)

Şimdilerde Darkorbit yönetimi sağolsun ( :) ) aynı anda 2-3 etkinlik , aynı anda bir çok dengeyi bozacak yenilikler v.s. getirmekle meşguller. Ama yıl olmuş 2020 hala oyun sorunları stabil olarak çözülemedi. Çünkü acaba oyuna ne getirsekte oyuncuları zorlasak , para yatırsalar v.b. şekilde düşüncelerle meşguller. Zamanında LF-4 ve B0-2'den başkası gelmeyecek diyorlardı neler geldi neler. Bu oyunda artık öyle herşey tam demek ya zor ya da kısa sürüyor. Bir bakıyorsunuz oyuna yeni şeyler ekleniyor. :D Hadi onları toparlamaya çalış derken geliştirilebiliyorsa geliştirmeyle uğraş derken tam ohh bee diyeceksiniz. :D :D Pattttt diye yeni şeyler. :)

Haydi kolay gelsin. :)

smoonrise, ZAHİЯ ve titans___ bunu beğendi.
  5. titans___

titans___ User

oyuna yeni başlıyanlar soruyor napıyım abi diyor benim kafa arıza veryor neyi nerden başlayıp anlatıyım ne yarar yaramaz nasıl kapı diroit düzeni pet tasarım arge kutu vesaire vesaire kabasını anlatırken uzuyor konu gir foruma google sor diyorum hani etkinlik ödüllerini takip ederken zorlanyorum takvim ayrı oyua girişe takvim her etkinlik forum da okuyorum ne veryor nasıl yapmalı ne lazım bu sene ki etkinlikler için forum da ki yazıları toplayıp kitap bassalar kaç sayfa olur sade etkinlikler gemiler lazerle ekipmanlar kapılar resimli kitap yapsalar kaç kilo olur neyse boşa yazyom da .

ZAHİЯ bunu beğendi.
  6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyun hakkında şu şekilde düşünmek mümkün oyun içerisinde sürekli aktifliği düşürmemek adına, oyuncuların belirli şeyleri sürekli tekrar etmemesi adına yeni şeyler çıkartmaya-geliştirmeye çalışılıyor. Evet bahsettiğiniz gibi kısa vadede sürekli etkinlik gelmesi oyuncuları bazı şeylerden mahrum etmekte. Lakin bu etkinliklerin kısa vadelerde sürekli gelmesi kaçırılan etkinliklerin tekrardan yapılmasına olanak sağlıyor. İlgili Büyük etkinlikler gelmese de, yakın benzer etkinlikler gelmektedir.

Ben sizin için bu durumdan şikayetçi olduğunuzu raporlara ekliyorum. Merkez ekip bu konu hakkında gerekli bir düzenleme işlemi olacaksa forumdan duyurusunu yapacağız.

İyi Forumlar.

ZAHİЯ bunu beğendi.
  7. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

titan adminim 3 arkadaşım oyuna başladı 3 ay oynadılar alışamadılar ve bıraktılar arkadaşlarımda yani darkorbiti ilk açıldığı günden beri oynayan adamlar

8. 1 haftalığına oyun genel bakıma girsin. Hiçbir server a giriş yapamayalım. Hem biz biraz kafa dağıtalım hem bu arada teknik ekip oyundaki bugları ve laglara neden olan sorunlarla uğraşsınlar. Ip takibi yapıp yan hesabı bota salanların iki hesabınıda kapatsınlar (bu işlerden anlamam öyle yazdım işte) vs.