Geleneksel Nasıl devam etmeliyim başlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 19 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. nonono20

nonono20 User

Selamlar,
    Bu cuma nasipse takvimle birlikte sayborg alacağım.

10 Havoc 10 Hercules 10Diroit
    20 yeni 6 kararsız 7 prometheus, 3 gemi normal lf4

Haftada 1 zeta dönmeye çalışıyorum, öbür türlü arge kasmak zor.

27 argeyim,

Kronos için 1 Alpha, ve 5 lambda dönmem gerekiyor.

Sizce elimdeki gg ve uriyi Alpha ve lambdaya yatırıp, spartan tarifine akabinde bölünme için hadese mi yatırayım.

Yoksa Herculesleri 20 yapıp mı böyle yapayım,

Yoksa stabilize olarak zeta yapmaya mı devam etsem,

Artık sayborg da Çekicez bi spartan yakışır gibi duruyor

İyi forumlar, fikirlerinizi bekliyorum

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle şimdiden Sayborg'unuz hayırlı olsun :) Benim şahsi fikrim her ne kadar argeniz düşük olsa da hades kapısı yapmanız yönünde olacaktır. Bölünme kristali eksiğinizin çok olduğunu düşünerek Spartan için bölünme kristali kasabilirsiniz bu şekilde, hades kapısı her ne kadar günlük dosyası ve ganimet anahtarını az da verse sürekli hades kapısı yaptığınızda ister istemez günlük dosyası ihtiyacınızı da karşılarsınız. Önce 10 spartan diroiti için 2250 bölünme kristali topladıktan sonra lambda ve alpha kapılarını yapar, daha sonra da kronos kapısını bitirip tarifi oluşturabilirsiniz.

İyi forumlar.

nonono20 bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Önceliği hades e verip bölünme tamamla sonra da tarifi al.

nonono20 bunu beğendi.
  4. 2250 bölünmeye kadar sabret hades dön zaten kapı kendisini amorti ediyor sen 1 konfi spartan 1 konfi hercules istiyorsun anlaşılan istersen bölünmeyi bi 1900-2000 yap ondan sonra kappa çalış 10 tane daha düşür hercules onşar düşene kadar zaten bölünmeler birleşir birleşmrzsede spartan tarifi alana kadar 6 kapın var her halukarda tamamlarsın şimdiden hayırlı olsun

nonono20 ve WolfWar bunu beğendi.
  5. nonono20

nonono20 User

Teşekkür ederim yorumun için, 1 alpha 5 lambda var, kronos x2 oldugu zaman 3 lambda 1 alpha dönsem 4 kapıda kronos açılacaktır.

6. Hazır Zeta dönüyorken anahtar biriktirip yeni lazer kasın. Herkül yapmanın bir anlamı yok yeni lazerlerin hasar oranı daha fazla olduğu için onları fulleyip bir bir kaç tanesini takmayıp kalkan takarsanız aynı vuruş gücü ile daha fazla kalkanınız olur. Hem hız konfisinde full bir gemi kalkanların hepsini takmaz genellikle 4-5 lazer takarlar. Bu durumda da Herkül'ün bir anlamı kalmıyor. Spartan içinde çok aşırı uriler harcamayın önceliğiniz kısa zamanda çok harcaman yaptırmayacak şeyler olsun.

7. Spartan kasmak 1 pazar gününü alır hiç dert etme onu güzel sağlam grupla 5 dakikada bitirirsiniz min max 10 dakika sürer buda 1 saatte minimum 6 kapı demek max 10 saatte 6 tane spartan yaparsın kusura bakma devamlı içler dışlar anlattım konuyu sen sürelere odaklan çözümleyemezsen dediğimi :)

8. Süre 1-2 gün sürse de daha kronos yapıp tarif alınacak spartanlar alınacak peki bunun karşılığı ne olacak? Vuruş olarak iris içi %1 fazla vuruş, %6 daha az kalkanınız ve daha az darbeniz olacak. Spartanın faydası iki konfi arası darbe puanı geçişlerini dengelemesi ve diroit içini karışık dizebilme şansıdır. Birinci özellik Hiper plazmolit ile sağlanabilir. Diğer özellik ise full gemilerin kullandığı bir durumdur.

Sonuç olarak yatırım yapılacak bir şey olarak görmüyorum full olmayanlar için.

9. moonn

moonn User

peki sizin düşünceniz nedir ful havoc ful herkul ful lf4 olanlar ne yapmalı? Spartan için uğraşmayalım mı?

10. the_flood

the_flood User

spartan 2 konfide de vuruş ve kalkan desteği için güzel bir olay,ama ben konfi1 de havoc 2 de spartan yapan da gördüm,konfi 1 de spartan 2 de hercules yapanı da.tabi bu da zaman ve şans işi..

11. Yeni lazerin gelişiminize etkisi daha fazla olacaktır. Spartanın artılarını daha önce yazdım çok büyük artılar değil.

12. nonono20

nonono20 User

Sabahları 5-3 haritası boşken en azından günlük bi 500 gg toplamaya çalışıyorum, ondan sonra bl haritasında lazer için rinusk kasıyorum. Gg lerle urilerle total de Haftada 8 bildin 10 hades ucu ucuna yetiyor. Iki tarafa da başladım

13. Hades yerine Zeta yaparsan lazer için kutu da ordan gelir hem arge yaparsın hem de bölünme kristalin olur her türlü karlı bir iş.