Destek Gelişim için ne yapacağım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Etriye tarafından 24 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etriye

Etriye User

Merhabalar, oyunda yaklaşık 10-11k gibi bir hasarım var 17 levelim sadece 1 adet prometheus lazerim bulunmakta bl haritasındakileri gücüm yetmediği için yapamadım. Bütün havoclarım tamam.
    Lazerlerim lf-3, 2 tane lf-4 var sadece. İlk iş olarak kalan 9 lazeri almak olabilir fakat gücüm yetmiyor yardım edecek birinide bulamıyorum.
    Aynı zamanda kapı açmakta beni zorluyor günlük görevlerde nadiren ekstra enerji çıkıyor nasıl daha kolay ve hızlı şekilde kapı açabilirim forumda bazı kişileri görüyorum bir hafta da bütün kapıları açıp x2 gününde dönüyorlarmış.
    Şu andan itibaren ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Öncelikli hedefim ne olmalı neye odaklanmalıyım var mı bilgi verebilecek birileri?

2. Öncelikle pro lazer görevlerini tamamlamalısın. Bir klan a girerek ya da yardım edecek birilerini bukarak bl deki görevleri tamamlayabilirsin. Onun haricinde paladium toplayarak x2 gününde zeta yapmalısın. Kalan pro lazerleri tamamlamak için. Mutlaka oyundaki etkinliklere katıl. Savaş bileti ve agatus gibi. Gayet güzel ödüller veriyor.

3. slayer1949

slayer1949 User

pro lazerleri fulle 40-50 zeta yap sonrası akar gider

4. XooVooX

XooVooX User

çalışıyor veya öğrenciysen akşamları ek işe gireceksin çok para lazım çooook. :)

ƓΛẔØẔ bunu beğendi.