Gelişim için tavsiye verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kxcxkbey tarafından 26 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kxcxkbey

kxcxkbey User

Gemi: Goliath
    Silah: 4 LF-4 gerisi LF-3
    Kalkan: Full BO-2
    Jeneratör: Full G3N-7900
    Diroid: 8 İris
    Pet: 8. seviye; 3.seviye hammadde, 3. seviye kamikaze (ama vip bitti :( )
    Arge: 3 dağıtıldı 26 dosya var

62.000 uridiumum var bunu nasıl kullanmalıyım? Kendimi en iyi şekilde geliştirmek için şu an ne yapabilirim?

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Uridiumlarınızı kullanmayın, X-5, X-6, X-7 haritalarında kasılın biraz biriktirin uridiumlarınızı daha sonra kapı yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Biriken parayı indirim günlerinde kullanabilirsin. Ben yerinde olsam tasarımlı gemiyle kapı yapardım. Biriken parayla ise indirim zamanlarında yeşil anahtar alırdım. Hem LF-4 hemde Apis ve Zeus kasmış olursun. Belki tasarımın felan yoksa şansına çıkarabilirsin. Kapılardan gelen dosyalarla 21 veya 24 argeye kadar gidersin. Ben şimdiden bazı eşyalarımı öğe geliştirmeden geliştirdim. Ufaktan başladım yani.

4. Darion26

Darion26 User

Zeta kapısına basmanı öneririm 150k biriktirince ve x2 günü yaparsın kapıyı böylelikle gemi hızla arge atlamış olur ki gelen ganimetlerden 1-2 lf bulursun. Lf-4 sayını yükseltmen için Helix lf-4 günü açarsın böylelikle apiside yavaştan inşa edersin. Kutulardan ekstra olarak montaj parçasıda gelecektir bunlarla eksik tasarımları yapmanı öneririm. Ve zetayı x2 yaparken Apocalypse, Obsidyen ve Kırmızı-Mavi kutuların haritalarda olduğundan emin ol böylelikle kristalde elde edersin bunlarla da Obsidyen veya Apocalypse kutularından yaparsın. :)

5. bahad2000

bahad2000 User

skylab al sat yap 30günde citadel aldım :D şimdi onlada epey birikmiş girip çıkıyorum oyuna sadece :p

6. Cillos™

Cillos™ User

Dedikleri gibi zeta yap argen çok düşük kalmış hem arge çıkarsın hem lf4 kasarsın. Bugün Helix LF-4 günü de geldi zaten ben de zeta yapıp lf4 arayacağım bakalım kaç tane çıkacak :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.