Gelişim ile ilgili birkaç soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kxcxkbey tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kxcxkbey

kxcxkbey User

Goliath gemimde 6 irisim ve 29 LF-3 lazerim 7 BO-2 kalkanım var. Tallonu bile zor kesiyorum, vuruş gücüm zayıf, LF-3 leri ve irisleri fulledikten sonra vuruşu güçlendirmek için yapılması gereken ilk adım nedir?
    -Şimdiden sonra ne yapmalıyım?
    -Bu gemi ile Zeta yapabilir miyim?
    -Zeta kapısı açmaya çalışsam en az kaç k uri gerekir?

2. Merhaba ,

Goliath'a ve 8 iris'e göre 31 tane LF-3 , 20 civarı B0-2 ve 15 tane G3N-7900 hız jeneratörü gerekiyor. Vuruşu arttırmak için DMG-B0-1 ve DMG-B02 gerekiyor. Böylece %10 + %10 = %20 vuruş artışı olacaktır. Ayrıca skylab geliştirdiyseniz lazer atışlarına Seprom beslemesi yapabilirsiniz. Böylece %60 lazer hasarı artışı olacaktır.

1- Kredi biriktirip alışveriş kısmından eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.
    2- Zaman alsa da dikkat ettikten sonra yapılabilir diye düşünüyorum.
    3- Sabit bir maliyeti yok değişken olduğu için net bir şey söylemek zor fakat indirimsiz olarak tahminen 200.000 uridium civarı gerekebilir. Eğer imkan varsa 5-3 haritasında Palladium toplayıp 5-2 haritasında galaksi enerjisine dönüştürüp bu enerjileri biriktirip onlarla kapı açmaya çalışabilirsiniz.

Zeta yaparsanız gelen ödüllerden günlük dosyalarını biriktirip ilerde arge yapabilirsiniz. Aynı şekilde ganimet anahtarlarını biriktirip uygun oldukça korsan sandığı açabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Sampson

Sampson User

full olmayınca hades gruplarına genelde almıyolar düzgün bir klanın yoksa zetadan sonra kappaya yönelmen daha iyi olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.