Öneri Gelişim Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Flawless(*) tarafından 2 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemi Özellikleri

Diroit: 9 Iris 9 Havoc 1 Hercules (Elmas Burgu Güve Uçuş Düzenleri Mevcut)
    ZEUS:15 Parça

Gemiler: Bütün yetenek tasarımları var

LF-4: 29 Adet geri kalanı LF3

Kalkanlar: Full Bo2
    ARGE:25 (24'te kalın sıkmaya ayarlı)
    PET: Hammadde toplama 3 // 2 Radar protokolü mevcut

Arkadaşlar 455 Oilim var Sayborg veya Hammerclaw almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz?

Durum şu şekilde

Oil 455/450
    H-HP 5/20 (Dükkanda tanesi 40.000 Uridium olan)
    H-MT 5/15 (Dükkanda tanesi 40.000 Uridium olan)
    H-NCO 11/30 (Dükkanda tanesi 20.000 Uridium olan)

Gerekli parçaları en hızlı şekilde tamamlamak için ne yapmalıyım? Uridium ile almam gerekiyorsa en seri nerde kasabilirim? Gemi x1 ile yaklaşık olarak 15k hasar veriyor (Seprom ve %10 hasar desteğim var)

2. Çifte Ödül gününde sürekli Zeta yapıp yeşil anahtar biriktir zaten eksik olan parçalar çıkacaktır. Sayborgu alırsın böylelikle artısı Zeus için kapı parçası da çıakr illa ki en iyi seçenek bu gibi duruyor

3. Zetayı uridiumla mı açmalıyım yoksa palladium toplayarak mı daha hızlı olur?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Herculerinizi tamamlamak için pazar günleri Kappa kapısın yapın, gelen anahtarları zeus gününde açın.
    Kesinlikle uri ile cyborg için malzeme almayın. Ganimet kutuları açarak fazlası ile biriktire bilirsiniz. Kapı dönerken biriken günlük dosyalar ile argenizi artirin.

İyi forumlar.

5. Gemim 15 k kadar hasar çıkartıyor bu hasarla uridium kasarak mı kapı açmak daha hızlı olur yoksa palladium toplayarak mı ona göre hareket etmeyi düşünüyorum

6. Orası sana kalmış ben Zeta daha çok ganimet anahtarı veriyor diye onu yap diyorum ister Paladium topla ister Uridium basarak aç

7. palladium toplayarak kapı dönmeye karar verdim konfi ve gemi önerileriniz nelerdir?