Gelişim Paketleri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve muratdgn21 tarafından 22 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. muratdgn21

muratdgn21 User

Merhaba bilmediğimden soruyorum eski paketleri site üzerinden geri getiriliyormuş eğer ban sebebi değilse cyborg paketiekmeyi düşünüyorum.
    Birde yeni başladım 14 seviye bir hesap var acele etmeden görevle kasılıyorum hiç iris yok silahları kalkanları zaten paket veriyor ve irisleri fulleyip peti veeiyor paket düşündüğüm için almadım 100k uri kastım ama görev katlayıcı almadım sizce yeni hesap açıp katlayıcı alıp öylemi çekeyim paketi ama pro görevlerini yapabilir miyim tek başıma çünkü küreselde pek arkadaşım veya klanım yok katlayıcı kapıda veya başka görevler için iş yapcağını düşünmüyorum

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle aktif olmayan bir paket içeriğini bug kullanarak almak oyun kuralları gereğince uygun değildir. Ay içerisinde belli araliklar ile bu paketler zaten oyuna eklenmektedir. Öncelikle küresel de bir klan ve arkadaş grubu edinin daha sonra hesap kurarak katlayici almanız mantıklı olacaktır. Size yardımcı olacak kadroyu hazırlamak uzun yolculuğun sağlam temellerini kuracaktır.

İyi Forumlar Dilerim.

3. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

Adminim tr4 oyuncusuyum yeni başlayan bir arkadaşla tanıştım söylemesi ayıp yardımı çok seviyorum :D şimdi bu katlayıcı paketi ni bilmiyormuş ben söyledim yeni bir hesap açtı paket gözükmemiş bu paket kuponlar bölümündemi yoksa dükkandamı çıkıyor arkadaşın açtığı hesaplamı bir sorun var yardımcı olursaınz sevinirim saygılar

4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Haritada portallardan atlarken oyun sayfasında sağ kısımda çıkar 6-8 seviye aralığında giriş çıkış yapın bol bol portallardan atlayın. Karşınıza çıkacaktır.

BaMbUlBeee bunu beğendi.