Gelişim Süreci Hakkında Öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve яoŝiиąиtε tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar Oyuna yeni başladım sayılır. Gelişim sürecim hakkında siz değerli forum üyelerinden önerilerinizi bekliyorum.

Server: TR2 VRU
    Seviye: 9
    Gemi: Leonov
    Uri: 9k
    Diroit: 6 adet sv 6 flax
    Pet: sv2 (Sadece tamir modülü mevcut)
    Silah: Gemide full LF3 (6 adet), Diroitlerde LF2, Pette 2 adet LF3
    Roketatar: Hellstrom Launcer 2
    Tamir Robotu 4
    Jenaratörler: 3 adet G3N-6900 Hız, 3 adet B02 Kalkan
    Skylab: Sol taraf 3 sv, sağ taraf 2sv
    Teknoloji: Roket ince ayarı yapıldı

Gemim bu şekildedir. Bundan sonraki acil yapmam gerekenler nelerdir? neyi yapmamam gerekiyor?
    Düşünce ve tavsiyelerini bekliyorum.

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Arge durumunuzu bilmiyorum fakat eğer düşükse arge'ye yönelebilirsiniz. Ayrıca eksik olan B0-2 v.b. şeyleri açık arttırmadan tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Palladium toplarak enerjiye çevirip kapı yapabilirsiniz. x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin , Kristallon ve Cubikon ( Bir kaç kişi ile ) imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Arge hakkında bilgim yok. Biraz araştırıp yapmaya başlayabilirim. Palladium nedir veya nasıl toplayabilirim?

4. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba

Paladıum oyun içinde en değerli hammaddedir 5-3 haritasında bulunur 15 adet paladıum 1 galaxi enerjisidir ve 5-2 haritasında istasyonda takası yapılabilir.

S.: Korsan Haritalar nerede?

A.: Korsan Haritalar icin harita 4-5 ten gecis yapmaniz gerekmektedir.

S.: Hangi seviye bu haritalara giris yapabilir?

A.: Seviye 12.

S.: Korsan Haritaları nasıldır?

A.: Korsan Haritalar Battle-Haritadır, bu nedenle orada Korsan NPC ve diğer düşmanları göreceksiniz.

S.: Palladium nedir?

A.: Palladium Korsan Maps üzerinde toplamak icin yeni bir kaynaktır

S.: Palladium ne yapar?

A.: 15 Palladium 1 Galaxy Gate Enerji için Korsan Üssü'nde 5-2 Sektöründe takas olabilir

S.: Ben Palladium satabilir miyim?

A.: Hayır, sadece 5-2 Sektöründe Galaxy Gate Enerji için Korsan Üssü'nde Palladium ticareti yapabilirsiniz.

S.: Palladium patladığımda eksilirmi?A.: Hayır,artık palladium patlasanız bile geminizden eksilmez ve patlayan gemi çöplerinden toplayamazsınız.

S.: Ben bu haritalar atlamak için CPU kullanabilir miyim?

A.: Hayır, bu haritaları tek yolu Sektör 4-5 teki kapıdan atlamaktır.

S.: Korsan Haritalar içinde kamufle olarak gidebilir miyim?

A.: Kamufle olarak gidebilirsiniz fakat Korsan Haritasının bazı bölgelerinde sis bulutu bulunmaktadır.Orada kamufleniz bozulur.

S.: Korsan Maps üzerinde ücretsiz onarım var mı ve Gemi hasar aldiginda diroitlerde hasar alırmı?

A.: Eger VIP iseniz onarım her zamanki gibi ücretsiz. Diğer oyuncular her zamanki 500 Uridium ödemek zorunda kalacak. VIP olsun olmasin Diroitleriniz hasar alır.

S.: Korsan Haritalardan nasıl Cıkarım?

A. Ya patlayarak Cıkabilirsiniz yada 5-1- 5-2 ve sonra 5-3 haritasından sonra 4-4 haritasına atlayıs yapabilirsiniz.

Yada başka bir hangar alarak 5-2 haritası istasyona bırakabilir oyunu kapatıp 5-2 istasyonda çıkabilirisniz.

Iyi Forumlar

5. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

1-daha 9 lvl sin x-3 ve x-4 te görevlerini yap en az 11 olana kadar.en karlı npcler mordon ve saimondur. devolarium ve sibelon karsız görev dışında gereksizler.
    2-skylab'i boşvermişsin hemen yükselt ve gemine promerium gönderip satmaya başla temiz credits yaparsın.
    3-roket ince ayarından sürekli üret, yüzlerce binlerce olsun:) şaka bi yana kasılıyorken kullan zaten çok ucuz 20k bişey
    4-droidlerin hasar bonusu var pete lf2 koy droidlere koy 2 lf3'ü
    5-tr2'deki durumu bilmiyorum lf3 kaça gidiyor, iris kaça gidiyor açık artırmada ama bence önce irislerle başla
    6-ekipmana daha fazla uri verme pet için sakla, sonuçta credits ile iris, lf3 ve b02 alabilirsin(açık artırmadan) ama modül alamazsın.
    7-bence arge için erken.

nail1454 bunu beğendi.
  6. senberk99

senberk99 User

X-3 te mordon saimon lpardikA kesebilirsiniz leo ile

7. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

Yukarda söylemeyi unuttum bence roketatar da kullanma mermileri çok pahalı, credit kasamazsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.