Gelişim - Tavsiye?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 72.KaRKeR.72 tarafından 23 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, iyi günler arkadaşlar.

Sizlerden gelişim hakkında yardım bekliyorum, oyunda henüz yeni ( 1-1.5 ay )'dır aktif olarak oynadığımdan ötürü pek deneyimli ve tecrübeli olmadığımdan ötürü pek bilgi sahibi değilim. Sizlere gemimin durumundan bahsetmek istiyorum.

Gemi: Goliath ( Solace )
    Droid: 8 İris (Apis: 7 Parça Zeus: 1 Parça) - 2 Adet HAVOC
    Ekipman: 31 LF3 - 20 BO2 - 15 ELİT HIZ
    Pet: 8 Level ( Hammadde3 - Otomatik Toplayıcı3 - Kami3 )
    Protokol ( 3. Seviye 9 Tane Radar )
    Uçuş Düzeni: Burgu - Güve
    Arge: 15, 24'te kalın sıkacağım ( Seprom geç cıktıgndn ötürü arge'nin gelişme zaman alacak :) )

Arkadaşlar benim düşüncem şuan için; zeta kapısını açıp, oradan hem arge parçası hem havoc çıkartıp arge ve havocları fullemek. Kapı başına çıkan 25 adet anahtarları biriktirip LF4 gününde kutu açmak. Biriktirdiğim uridiumlarla ise irisleri 16 level yapmayı düşünüyorum.

Birde 4 kez zeta açtım her seferinde 2000-2500 arası ENERJİ gidiyor. Bunun için bir çözüm yok mu acabA?

Genel olarak durumum böyle, yazmayı unuttuğum şeylerde olabilir. Sizlerden ricam, olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilerinizi paylaşmak olacaktır :) Şimdiden teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.

2. Belirlediğin yol zaten en mantıklısı, bunun üstüne farklı bir şey demeye gerek yok. Verdiğin gg miktarı biraz fazla geldi, belki de sonlara doğru 1'li / 5'li basıyorsun ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Ben hep 100'lü basarım.

Anahtarları sadece LF-4 günü için değil Apis günü ve Zeus günü için de kullanman gerek(hem bu günlerde de LF-4 çıkma şansı bulunuyor, zaten bir süre sonra Zeus için mecburen kutu anahtarı almak zorunda kalacaksın, Zeus günü dışında başka zaman kutudan parçası çıkmıyor. :)

Kısacası tavsiyem, ilk olarak diroit parçaları için sandık anahtarlarını kullan, sonrasında eğer hala Havoc'lar fullenmediyse gelen anahtarları özellikle LF-4 aramak için kullanabilirsin.

72.KaRKeR.72 bunu beğendi.
  3. Aynen öyle, başlarda 100 lü gidip, çarpan bulabilmek adına 5 li 5 li deniyorum. O vakit, baştan sona 100'lü olarak gideceğim bundan böyle. Şu ana kadar yaklaşık 300-400 arası kutu açtım 7 apis 1 zeus dışında herhangi bir şey cıkmadı :) Ha birde solace diye işe yaramaz bir tasarım :)) O zaman kapıdan çıkan anahtarları bir sonra ki zeus gününe biriktirip o zaman açayım?

4. Öyle deme Solace Goliath tasarımları arasında tüm gruba etki eden tek tasarım. :) Ama popülerliğini kaybetti tabi.
    Apis & Zeus günü gördüğünde yapıştır gitsin, Zeus bu seviyede biraz ileriye yatırım fakat yarın öbür gün kutuya uridium verip bir gün içerisinde Zeus aramaya çalışmaktansa, bedava olan kapı ödülüyle almak daha mantıklı.

5. Peki, dediklerinizi dikkate alıp aynen uygulayacağım. Teşekkür ederim :)

Dün zeus günüydü, 50 ye yakın kutu açtım. Boş üstüne boş çıktı. NE apis ne zeus ne lf4 ne tasarım. Kısacası çöp diyebiliriz. Bu şanssızlığı nasıl kırabiliriz?

6. O konu büyük muamma, herkes kendine göre bir taktik oluşturmuş
    -şu haritada topla
    -haritanın şu köşesinde topla
    -bilmemne haritasındaki yaratığın çöpünden topla
    vs vs.
    Hiçbiri geçerli değildir bence pvp'de topla hem de bonus kutuları da alır kasılırsın, öyle karlı oluyor. :)

7. :) Peki, çok teşekkür ederim. Şanssızlık sorunu benden kaynaklanıyor o vakit, bunun da önüne geçemeyeceğimize göre kaderimizle baş başa kalacağız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.