Gelişim Tavsiye

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 11batuu tarafından 21 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 11batuu

11batuu User

Herkese merhaba gemimin özellikleri:
    TR4 8 iris 15 kararsız lf4 - full lf3,bo2,hız 4 arge ( kodlu gemiydi)

Skylabı geliştirmeye başladım hafiften ama ilerleme konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var şöyle güzelce 1-2 taktik sırayla ne yapmam lazım vb açıklayabilirseniz çok mutlu olurum. iyi oyunlar :)

2. sana kendi yazdıgım bir konuyu incelemei tavisye edecegim dostum

_-Thanatos-_ ve 11batuu bunu beğendi.
  3. 11batuu

11batuu User

teşekkür ederim soru işareti vb kalmadı

_-Thanatos-_ ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuza gerekli cevabı veren @yılmazcan47 oyuncu arkadaşımıza teşekkür ederim. Talep ederseniz konunuzu kilitleye bilirim.

İyi Forumlar

5. 11batuu

11batuu User

Tabii ki ama son bir sorum daha olacak. İyi bir aşamaya gelmek ne kadar süremi alır acaba tahminen

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuncumuzun açmış olduğu konuyu incelediğinizi düşünerek; Darkorbit oyunu gelişmekte olan bir oyun olduğundan dolayı kimse hiçbir zaman tamamiyle Fullenmiş bir oyuncu olmamaktadır. Getirilen yenilikler ve içerikler oyuncuları sınıfsal ayrılığa yöneltmektedir. Peki bu nedir: Örnek veriyorum, takım savaşlarında en önde giden oyuncu olacaksanız bu şekilde geminizi hazırlarsınız veya arkadaşlarınız savaşırken içeri girip son dokunuşu yapacaksanız buna göre geminizi ve hangarınızı seçersiniz. Onun dışında gelişimsel olarak sorunuza şöyle cevap vermek isterim; oyuna ayıracağınız vakit sizin ne kadar hızlı gelişeceğinizi belirlemektedir. Kısa vakitli ancak verimli süreler de buna dahildir. Buna da örnek vermek gerekirse x-BL haritalarında İnvoke NPC'lerinin imhasına yardım etmeniz ciddi miktarda uridium kasmanız anlamına gelmektedir veya x-6 haritasında Cubikon NPC'si de buna dahildir. Kendinize bir yol haritası hazırlayın ilerlemenize bu şekilde başlayın. Başarılar dilerim.

İyi Forumlar.