Gelişim Tavsiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The*Dark*Knight tarafından 5 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba beyler bayanlar, yıllar yıllar sonra oyuna tekrar döndüm ve daha önce çalınmış olan gemiyi kasmaya başladım. sürekli kapı yaptım ve 303k uri, 600m kredi biriktirdim. 100 adet ganimet anahtarım var. geminin özellikleri;

sayborg, spectrum, lightning vega var
    9 tane pro, 2 görev duruyor. gerisi lf4
    8 havoc, 1 hermes, 0 hercules.
    8 iris (11 level geliştirmeli), 30 parça apis 9 parça zeus
    kalkan duvarı hariç işe yarar çoğu uçuş düzeni var.
    pette hammadde bulucu kamikaze 3 ve 3 tane radar

sizce bu 305k uriyi ve 600m krediyi ne için kullanmalıyım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle Prometheus Lazer Topunuzun sayısına bakarsak oldukça az görünüyor. Bu lazer topunu birleştirmek için en önemli parçalardan birisi de ganimet anahtarıdır. Daha karlı bir şekilde anahtar kasmanın yolu ise Zeta kapısıdır. Her hafta sonu çift kapı ödülü olduğu zamanlarda bol bol Zeta kapısı yapın. Hem kazandırdığı ganimet anahtarları ile Lazer Topu yapabilirsiniz hem de LGF dosyaları ile Yetenek Ağacınızı geliştire bilirsiniz.

İyi Forumlar.

The*Dark*Knight bunu beğendi.
  3. joetly

joetly User

verebileceğim tek tavsiye bol bol zeta dönmen gerektiği.

pro lazer birleştirmek için kullanabileceğin, apisi tamamlayıp (zeus gününde açmalısın mutlaka kutuları zaten apis parçası gelecektir mutlaka) tamamladığında zeus parçası miktarına göre uri ile almak yada biraz daha parça toplamak için kutumu açarsın karar verirsin.
    bu sırada arge geliştirmesi yapabileceksin.

bol bol zeta. yeşil anahtar biriktirdikçe yolunu çizmen kolay ama yeşil anahtar toplayamadığın her saat aleyhine. fazla gelişim gösteremiyorsun maalesef. heee geliştirilmiş lf4 ler de bana göre güzel ama senin irislerinde tam olmadığı için her halükarda yeşil anahtar kasman gerektiği için zetadan şaşma. canın sıkıldıkça bl haritasına gidip rinusk kasabilir sonrasında zetaya devam edebilirsin.

4.  
  5. çok teşekkürler arkadaşlar ilginize, yardımcı oldunuz epeyce :)

6. the_flood

the_flood User

üstad apis ve zeus olmadan pro kasman öncelikli değil bence o_O
    1- zeta yaparak gelen ve elindeki kutularla apis ve zeus u tamamla
    2- kappadan hercules leri tamamla
    3- tekrarında yapacağın zetalar ile pro lazerleri tamamla.
    4- bu arada yapacağın x2 zetalardan gelen günlük dosyaları da ar-ge ni de büyük oranda düzelticektir.

The*Dark*Knight bunu beğendi.
  7. arka arkaya 2 zeus gününde toplam 500 kutu civarında açtım. apis şu an 33 parça, zeus 11 parça. ümidimi kestim artık apis ve zeuslardan. cidden çıkmıyor yani hala 400k uri lazım sadece apis yapmak için :(

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Harcamış olduğunuz anahtar sayısının oldukça fazla olduğunu düşünürsek, anahtar biriktirip Prometheus Lazer Toplarınız için harcamanız daha yerinde bir karar olacaktır. Onun dışında Apis ve Zeus diroitlerinizi uridium ile almanızı tavsiye etmekteyim.

İyi Forumlar.