Gelişim Tavsiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muratdgn21 tarafından 28 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. muratdgn21

muratdgn21 User

Arkadaşlar merhaba iyi oyunlar oyuna seneler önce başlamıştım dün tekrardan oynamaya karar verdim acık arttırmadan leo alıp görevleri yapa yapa 8 lw oldum lf3 leri başta tamamlayıp sonra credi ile irisleri tamamlamak var aklımda farklı bir öneriniz varsa yazarsanız mutlu olurum bir akıl verin tr5 te oynuyorum birde aranızda klana alım yapan varsa hızlı gelişmem için sevinirim iyi oyunlar dilerim

2. -TheTURK-

-TheTURK- User

Kardeşim lf3'leri tamamlamana gerek yok. Lazer Olarak Dükkanda Bulunan Spectral Lancer 2 olan lazerleri donat başlangıc ıcın ıyıdır. İlk olarak ırıslerını fullemeye çalış. Ardından kalkanlarını. Bol bol pala topla ve zeta yap. Zaten ortalama 8-9 zeta yapsan çift günlerde fullenırsın. 17 sevıye ol ve bl görevlerını yap oyunun en guclu lazerı olan promethus lazerlerı verıyor görevleri tr3'e gelirsen yardımcı olurum

3. muratdgn21

muratdgn21 User

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sunucu seçimimide bilmediğim için yapamadım nerde başlasam benim için iyi olur bazı sunucular herkes full birşey yapamıyorum yanlarında

4. -TheTURK-

-TheTURK- User

Vallaha kardeşim hangi sunucuda başlaman gerektiği konusunda bir bilgim yok neden diye sorarsan bende 9 yıl aradan sonra yaklasık 2 ay evvel başladım oyuna ve tr3'de başladım. Gayet güzel gelişim sağladım. Ortalama açık arttırmadan ırıs 35-55m arası lf3 7-15m falan

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İris'leri zaten uridium ile almak genel olarak pek mantıklı değildir. Kredi biriktirip iyi takip ederseniz düşük kredi ile alma olasılığınız olabilir. :)
    Her sunucuda full , full + full vs hesaplar var ve bu durumun alternatifi yok maalesef. Önemli olan arkadaş edinebilmek ve illa klan olması şart değil. Eğer 2-3 tane arkadaş edinebilirsen haberleşerek genel olarak aynı zamanlarda girebilirseniz beraberce kasılabilir veya görev vs yaparak kasabilirsiniz. Yabancı sunucularda Türk bulmak genel olarak zor olabilirken bence genel olarak oyuncu mantığı daha iyi durumda ama Türkiye server'larında tam tersi yani oyuncu mantığı kötü , bencil ve ben güçlendim ya da güçlüyüm önüme gelene saldırayım vb. şeklinde diyebilirim. :) :D

Ama işin temelinde risk var yani belki güzel bir TR server'ına ve şirkete denk gelirsin çok fazla sıkıntı yaşamazsın. Bilemiyorum. :)

Dontforgetme bunu beğendi.
  6. muratdgn21

muratdgn21 User

Çok teşekkür ederim bilgini paylaştığın için

7. Hoşgeldin dostum uzun süre önce forumda bir arkadaşın yazısını kopyalamıştım yazı tamamen alıntıdır malesef ki arkadaşın adını hatırlamıyorum affola.
    YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ÖNERİ
    Öncelikle hiç uridium çekmeyeceğinizi düşünerek yazıyorum.Bir klana girip gelişmek istediğinizi söyleyin ki klandan kredi yardımı alabilin.Tavsiyem kesinlikle LF-3 için uridium harcamayın, 300.000 krediye SLL-02 alın, yaratıklara neredeyse aynı hasarı veriyor. Ucuza kapatmış olursunuz ve çok hızlı ilerlemiş olursunuz.Elinizde ne kadar yapabildiğiniz görev varsa yapın, bunlar size hem seviye hem de uridium ve kredi olarak geri dönecektir.Kutu toplamayı seviyorsanız, katlayıcı çekerek bir süre kutu toplayın ve uridiumunuz birikince indirim paketi çekip yolunuza bakın derim.Kesinlikle uçuş düzeni gibi yeni oyuncular için hiçbir işe yaramayan şeylere para yatırmayın.Arge ve korsan kutusu ihtiyaçlarınızı, zeta kapısını x2 günlerinde(genelde pazar günü çıkıyor) zeta kapısı yaparak giderin.İlk hedefiniz havoc fullemek olsun(BO-2,cpu,iris gibi ihtiyaçlar zaten temel ihtiyaçlar onları saymıyorum).Havoc fullediğinizde, hem oyunda yeterince tecrübeye hem de birçok şeyi yapmak için yeterli ekipmana sahip olabileceksiniz.Zeta kapısından size bolca anahtar ve günlük dosya geleceği için, havocları fullediğinizde 1-2 arge daha artmış olursunuz ayrıca anahtarları da akıllıca harcarsanız apisiniz ve yaklaşık 10 LF-4 ünüz daha olur.Korsan kutularınızı Zeus gününde açmalısınız, yani biraz sabredin.Her şeyi zamana yayın.%25 indirim paketi(Uridium avantaj paketi) ve ViP bu yolda olmazsa olmazlarınız.Akıllı harcama yaparak, 100 TL'yi aşmayacak bir harcama ve sabır ile, mükemmel bir gemiye sahip olabilirsiniz.
    Bu yazıya ek olarak 17 lwl olunca bl haritası görevlerini yaparak pro lazerlerini almalısın gerisi teferruat.

Dontforgetme bunu beğendi.
  8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuza cevap veren oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. @yılmazcan47 oyuncu arkadaşımız daha önceden oluştumuş olduğu yeni başlayan oyuncularımıza yönelik gelişim tavsiyelerini okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar.