Gelişim tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve gomoleite tarafından 14 Temmuz 2026 00:56 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gomoleite

gomoleite User

Tr 1-5te 19 lw 20 pro 14 sw pet 8 iris hesap var daha arge felan verilmedi katlayıcı yeni bitti şuan elimde 800k uri mevcut hiç gemim yok 0 dan keyif alarak ilerlemek istediğim için böyle bir serüvene girdim işim çok uzun farkındayım tecrübeli arkadaşlar zaman ayırıp cevap verirse çok mutlu olurum
    ilk işim vip + indirim çekip güve ve burgu çekmek sonrası petin silah slotlarını açmak olacak geriside pazar günü komple zeta dönmeyi planlıyorum bu dediklerimde eksik veya hata varsa düzeltirseniz sevinirim.

size sorum şu olacak hafta içi 5-2 de uri credimi kasmalıyım blde rinusk mu kasmalıyım veya lw için görevleremi odaklanmalıyım orayı kestiremedim hesabın eksiği çok diye biraz doldurup en azından havoclar ve arge 35 e kadar yükselsin öyle blye geçerim diye düşündüm

solace almak istiyorum ona direk urimi vereyim haftalık arttırmadan mı veya birleştirdenmi almak mantıklı arttırmada geçen hafta 40 milyar crediye gitti benim 40 milyar credi kasmam şuan çok uzun sürer diye düşünüyorum. şimdiden herlese çok teşekkür ederim <3