Gelişimime Yardımcı Bir Kaç Etken

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve q0khaN1 tarafından 25 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. q0khaN1

q0khaN1 User

(Edit 1: skylab ve 9. soru eklendi)
    (Edit 2: 10. soru eklendi)

Merhabalar,

Oyunun çok çok başındayım. Forumda okuduğum kadarıyla gelişme önerilerinin çoğunda bol bol zeta kapısı yapmak var amma velakin bu kapıyı yapabilmek için minimum gereksinimleri ne forumda bulabildim ne de başka kaynaklarda bulabildim. Gemisi argesi farklı olan kim olursa olsun herkese iyi bir rehber olur bu açıdan. Bir kaç soru ile beraber geldim, bilginize muhtacım şimdiden teşekkür ederim.

Skylab

Prometium toplayıcısı 20. seviye
    Endurium toplayıcısı 20. seviye
    Terbium toplayıcısı 20. seviye
    Depo modülü 20. seviye
    Temel modül 20. seviye
    Prometid rafinerisi 19. seviye (gelişiyor)
    Duranium rafinerisi 19. seviye (gelişiyor)
    Promerium rafinerisi 19. seviye (gelişiyor)
    Xeno modülü 19. seviye
    Seprom rafinerisi 16. seviye (gelişiyor)​

Arge

Gemi Gövdesi I 2/2​

Gemi Özellikleri
    • Hasar konusunda en iyi gemim Goliath Enforcer.
    • 4 iris 3 flaxim var (açık arttırma kovaladığım için 7 diroit ile geziyorum.)
    • 2 Adet B02 kalkanım var. (geminin kalan jeneratör slotları kredi ile alınan en güçlü kalkan)
    • 14 lf3, 2 lf4üm var. (geminin kalan lazer slotları kredi ile alınan en güçlü lazer)
    Uçuş Düzeni

150k uridium ile burgu uçuş düzeni almayı planlıyorum. Ramak kaldı birikmesine.
    Birleştir/Geliştir

Envanterde geliştirilebilen hiç bir şeyi geliştirmedim. Kalkan olsun lazer olsun diroit olsun hepsi başlangıç seviyesinde.​

Cevabını Merak Ettiğim Sorular

1. Burgu mu daha iyidir güve mi? Npc kesme açısından burgu öncelikli ama galaksi kapısı için güve uçuş düzeninin burguya tercih edilmesini anlayamadım. Çoğu durumda kalkan bittikten sonra patlıyor npcler. %20 lazer artışı, %20 kalkan delmeden daha iyi geliyor bana.
    2. Zeta kapısı için beslemedir argedir uçuş düzeni olmadan (neredeyse bende hiç biri yok xd) x1 lazer ile minimum hasar ve minimum kalkan miktarı ne kadar olmalı? Yani soru bir nevi minimum kaç lf3 ve kaç b02 olmalıya dönüyor. Bu önemli bir kriter çünkü ilk yapışımda kaç saatte bittiğini önemsemiyorum, bitirmeyi önemsiyorum.
    3. 150k uridiumu burgu uçuş düzeni almaktan daha verimli kullanabileceğim başka bir alternatif var mı?
    4. Argede 25 argelik kalın sıkma buildine gidiyordum, arge için en optimum yol bu mudur? Daha fiyat performans buildler var mı gelişimimi hızlandıracak?
    5. Birleştir sekmesinde ne önceliklidir? Hardware adı altındaki çoğu geliştirme öğesi hem zor yapılıyor hem de dükkanda pahalılar. Geri dönüşü olmayan bir birleştirme yapmak gelişimimi yavaşlatabilir.
    6. Rütbe puanı artışı sadece prestij mi? Sıralamanın artmasının yanında ekstra avantaj sağladığına dair bir şey bulamadım.
    7. Patlayıp patlayıp duruyorum, ama diroitlerde hasar hiç artmıyor. Bunun sebebi nedir?
    8. Galaksi enerjisi için öncelik zeta dedik, peki zetadan sonra ne yapmalıyım bu enerjilerle?
    9. Bir kapı yapıldıktan sonra bozuluyor ve parçaları tekrar mı topluyoruz?
    10. Uridium ile alışverişlerde birbirinden farklı %lik indirimler toplanıyor mu? Örnek vermek gerekirse indirim avantaj paketindeki %25lik indirim ile premiumdaki %5lik indirim toplanıyor mu? Dükkana gelen özel indirimler de bunlara ekleniyor mu?

Son düzenlenen: 25 Aralık 2019
  2. Burgu için henüz çok erken. İleride biriktirmen daha doğru. Ben Palladium, Uri ne varsa hepsini Pazar günleri zetaya gömmüştüm. Zamanla Zeta yapıp Argeler falan da oturmaya başladıkça diroit düzeni için para biriktirdim. Senin yapman gerekenler şunlar : Palladium toplayarak ya da Uri kasarak sürekli Zeta kapısı yapmak(pazar günleri iki kat ödül verir) , çıkan korsan kutusu anahtarı ile hem LF4 gibi önemli parçalar hem de Apis Zeus droit parçalarını kasarsın. Çıkan dosyalarla argeni geliştirirsin, çıkan uridium ile sonraki zeta kapısı için çok uğraşmana gerek kalmaz, çıkan havoc tasarımlarını tamamlayıp hasarını artırırsın.

1)droit düzenleri kullanım yönüne göre değişir. Zeta kapısındaki yaratıkları küçümseme senin geminle bayağı uzun sürer zaten.
    2) ben ilk bitirdiğimde Venom gemim kararsız lf4 lerim full bo2 im vardı. x1 ile beslemesiz 6K falan sıkıyordum. buna rağmen uzun sürmüştü. minimum full lf3 + besleme + x2 ile dönebilirsin.
    3) evet zeta kapısı yapmak için de uri kullan. (bence)
    4) 25 argelik kalın sıkmaya git.
    5) PETin falan varsa gemi tasarımı al. Venom ya da diminisher kapılarda çok rahat oluyor.
    6) ekstra avantajı yok.
    7) VIP üyeliğiniz aktiftir.
    8) Zetayı sadece 1 kere değil çok kere yapman gerek. Havoc tasarımların fullense bile yapmak gerek çünkü diğer getirileri de yüksek. Haa Argeyi biraz toplayıp apis zeusa az kalında herkül droit tasarımını almak için Kappa kapısı yapabilirsin.

q0khaN1 bunu beğendi.
  3. q0khaN1

q0khaN1 User

Uriyi zeta kapısını açmaya ve venom almakta kullanacağım o halde. Burgudan şimdilik vazgeçiyorum. Uğraşıp cevap verdiğin için gerçekten teşekkür ederim :)

4. wasddsaw

wasddsaw User

1)Burgu. Güve kapılarda daha iyi, çünkü yaratıkların kalkan geçirmesi 50/50. Güve ile sıkınca kalkanları bitmeden patlar yaratıklar. Ama kapının dışında(ki zamanının yüzde doksanını orda geçireceksin) güve pek faydasız olacak.
    2)10k sıkarak zeta 2.5 saatte falan biter(yanlış hatırlamıyorsam). Skylab geliştikçe zaten sürekli promerium(sarı taş) ile gezeceksin, ki yüzde 30 hasar verir, burgu yüzde 20 verir, irislerin de tamam olunca lf3 lerle 7-8k vurabilirsin.
    3)Hayır. Tabi eğer kodu yazmadıysan onu kullan, vip ve indirim veriyordu galiba, böylece daha ucuza alabilirsin. Ama burgudan daha iyi uri harcayacak bir şey yok senin için. Bir zeta yapınca burgunun verdiği faydayı vermeyecek. KESİNLİKLE uriyi lf3, kalkan, gemiye falan harcama.
    4)Kalın sıkma en ideali çünkü isabet oranı veren ayarcı da yolda 5/5 olacak. Üst satırdan devam et.
    5)Anahtarlarla açacağın kutulardan çıkan malzemelerle gemi yapmalısın. Son zamanlarda solace için çok iyi modüller çıkıyor, sende varsa hasar modülü solace, yoksa venom al ordan. Günlük görevlerden falan da anahtar gelir ama asıl anahtar zetadan gelir, 50 tane.
    6)Evet, geminin gücüne bir etkisi yok.
    7)Diroidlerin hasar alma mekaniği kaldırıldı.
    8)Bir kere zeta yapmayacaksın ki :D Yaklaşık 10-15 tane yapana kadar zeta yapman lazım. Zeta hem kolay, hem karlı hem de havoc verir. Havoclar fullenene kadar sadece zeta yap.

Hiçbir şey geliştirme. Açık artırmadan sürekli topla jeneratörleri ve irisleri, bu yüzden kredi kasman lazım, görevlerini yap. Ve uriyle burgu al, sonra zetaya bas. Dosyalarla arge yap, anahtarları zeus gününde aç. Anahtarlardan lf4, jeneratör ve gemiler için donanım malzemesi çıkabilir.

.Paradoks. ve q0khaN1 bunu beğendi.
  5. q0khaN1

q0khaN1 User

Gelen cevaplar çok faydalı ama birbiriyle çelişiyor önceliği belirleyemedim o.o Burgu alıp zetaya yumulmam, uriyi başka bir şeye harcamamam gerekiyor anlaşılan. Hali hazırda irisleri ve lf3leri fullemek bahsettiğin üzere kredi istiyor ve bu da zaman alacak. Krediyi de en optimum şekilde npc keserek kasabilirim. Burgu gemiden daha çok işime yarıyor o halde. Zaman ayırıp yorum yaptığın için çok teşekkür ederim.

6. 1.Galaksi kapılarında npclerin kalkan absorbesi normal haritalara göre daha azdır. Güve ile birlikte kalkanı daha varken kesebilirsiniz.
    2.Öyle 3.30-4 saat sürer. Tavsiye etmem.
    3.Burgu en iyisidir bence.
    4.En kısa yoldan uzaylı avcısı argesini tamamlamak da var. Ama bu oyun tarzına göre değişir.
    5.Yeşil kutulardan donanımları çıkarıp birleştirmek daha mantıklı.
    6.Prestij sadece.
    7.Şu anlık diroitlerin hasar alması kapatıldı, herkes için geçerli.
    8.Yine zeta. Pazar günü olabildiğince zeta.
    9.Evet öyle.
    10.Tam anlamadım ama evet sanırım.

.Paradoks. ve q0khaN1 bunu beğendi.
  7. rica ederim. fakat urini gemiye asla harcama. zetadan çıkan ganimet anahtarları ile genelde cuma günleri olan Zeus gününde sarı renkli kutuları topla. hem zeus apis parçası hem de birleştirme parçaları çıkar. o birleştirme parçaları ile istediğin gemiyi alırsın. Uriyi şimdilik sadece zeta kapısı için kullan. Havoc tasarımların tamamlandıktan sonra zeta yapmaya devam et ama urini burgu için biriktir. Gemini geliştirirken acele etme. Herşey zamanla olur birden olmaz.

q0khaN1 bunu beğendi.
  8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

1. Burgu haritalarda kasılırken tercih etmelisin öncelikle alacağın ilk droid tasarımıdır kesinlikle.
    2. Öncelikle irislerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim ve bir P.E.T Kamikaze Modulü 3 ile rahatlıkla yapabilirsiniz.
    3. O size kalmış ama bence burguyu almalısınız.
    4. Deniyebilirsiniz fakat çok fazla deneyip sıfırlamanızı tavsiye etmem uridium sıfırlaması katlanarak artıyor.
    5. Birleştirme parçalarını Zeta yaparak gelen sandıklarıda Sarı sandık kampanyasında açarak birleştirme malzemelerini elde edebilirsiniz.
    6. Ekstra bir avantajı yok.
    7. Droidler bir süredir hasar almamaktadır.Herhangi bir problem yoktur.
    8. Kappa yapabilirsiniz.Hercüles droid tasarımlarınızı fulleyebilirsiniz.
    9. Aynen öyle :)
    10. Tabikide eklenmektedir.
    İyi forumlar.

Minerva ve q0khaN1 bunu beğendi.
  9. q0khaN1

q0khaN1 User

Uğraşıp cevap verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Burgu ile başlayıp irisler 8 adet olasıya dek kasılmaya bakacağım. Geçen süre zarfında gemiye yeterince lazer beslemesi de yapmış olurum. LF3 ve b02ler de cabası :). Sonrası da pazar günü zeta yapıp cuma günleri sandık açmaktan geçiyor. Arge ve havoc tasarımları fullenene kadar böyle devam edeceğim. Sayenizde önceliklerimi belirleyip kendime rota çizebildim. Bence yeni oyunculara da yardımcı olmuştur. Konuyu kapatabilirsiniz modum.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.