Gelişme için tavsiyeniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tuffany tarafından 28 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tuffany

tuffany User

İyi oyunlara herkese
    Darkorbiti uzun süre önce görüp bir iki oynamıştım işsizlikten ötürü tekrardan can başlamaya karar verdim. TR5 serverında oynuyorum premiumum yok. 14 seviyeyim goliath ve vengeancenin açık arttırmadaki tüm modellerine sahibim ve yeşil kutudan sentinel çıktı şansıma.
    5 iris 3 flax 5. seviye pet var
    pette 2. seviye oto yağma var
    1 adet lf-4 hiperplazmoit , 8 adet lf-3 , 6bo2 , 10 g3n 7900 itici motor var
    110k uri 30m credim var
    premium varken 5-2 de maden toplayıp satıyordum 3 tane irisi açık arttırmadan aldım ilk iksini uri ile almıştım.
    Forumlardan okuduğum kadarıyla peti 8 seviye yapmaya ve lewel atlamaya çalışıyorum görevleri yaparak.
    bu noktadan sonra sizce neler yapayım oyuna para yatırmadım yatırmamda.

yılmazbey47 bunu beğendi.
  2. İrisleri fulleyip Zeta kapısını yapmanı tavsiye ederim

tuffany bunu beğendi.
  3. Öncelikle ilk yapacağın iş derhal skylabı yükseltmeye başlamak olmalı.

*İlk önce irislerini fulle
    *Petini 8 lwl yapıp kami3 al senin gelişmene çok büyük etkisi olacaktır, çok önemli
    *Vip almanı öneririm avantajları çok fazla, tabi yine kendin bilirsin,
    *İrislerini fulleyip, gemini biraz güçlendirdikten sonra 17 level olup, bl haritasında, 10 prometheus görevini yapıp 10 adet prometheusu alıp gemine taktıktan sonra vuruşun ciddi derece de artacaktır.
    *Daha sonra zeta dönmeye başlayabilirsin,
    *Argeye uri yatırma zetadan 100 adet gibi yüksek miktarda dosya geliyor yaptığın zetalarla zaten en az 30 argeye yakın arge olabilmektesin,
    *Pazar günleri indirim ve çift galaksi gates günü oluyor, bunu da kaçırma derim.

tuffany bunu beğendi.
  4. oku bence :D

tuffany bunu beğendi.
  5. tuffany

tuffany User

okumuştum

tavsiyelerin için teşekürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Temmuz 2020
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Onun dışında sormak istediğiniz soruları Forum Kanalı üzerinden konunuzu oluşturarak sorabilirsiniz.

İyi Forumlar.

tuffany bunu beğendi.
  7. tuffany

tuffany User

17. seviyeye kadar g-veteran kullanıcam hızlı ex için sonrasında biriktirdiğim uri ile hangi gemiyi almamı tavsiye edersiniz.

8. the_flood

the_flood User

eğer elinde modülleri varsa
    1-solace
    2-mimesis
    yoksa cyborg. ancak yeni gelecek etkinlikte diminisher a baya bir özellik geliyor.bu da düşünülebilir.

Luminous bunu beğendi.