Öneri gelişme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAREMELA_ tarafından 16 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAREMELA_

CAREMELA_ User

merhaba
    oyuna yeni başlayan biri olarak,benden önce herkes herşeyini fullemiş.ben nerede fullenecem.mesala pala toplamaya çıkıyorum kesiyorlar,cubi keselim diyorum kesiyorlar talon kesmeye kalksam oradada kesiyorlar ıce metroid çıkıyor güçlüler kestirmiyor hitac kestirmiyorlar ee biz nasıl kasılacağız ve herşeyimiz olacak ?
    bunları yapamayınca oyunu bırakanlar çoğalıyor ve haritalarda insan olmuyor tabiki.Pala 3 yerli olsun her şirketin pala sı ayrı olsun ve x-2 ve x-1 haritaları gibi orada ateş edilemesin

2. Uzaylı-11

Uzaylı-11 User

bencede bu olmalı

3. dikduran1

dikduran1 User

birincisi sen oyuna yeni başlayan biri değilsin kardeş :p oyun hakkında maşallah her bilgiyi biliyorsun...
    asıl konuya gelince bu söylediklerin oyuncularla alakalı bir durum ne yazık ki aynı sorunu yaşayan binlerce kişi var.. ve farkındaysan bu şekilde bir hiyararşi oluşuyor... yeni başlayan er-geç full olduğu zaman o da diğer gelişmemiş gemilere aynısını yapıyor...

çözüme gelince böyle bir ikili çekişme olduğunda hemen devreye girip zayıf olan gemiye yardım edeceksin ki o full gemi onu yapmasın.....

4. Merhabalar

Bu konu hakkın da bir çok konu vardır ordan destek veriniz.Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.