gelişme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thanatos99 tarafından 18 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. thanatos99

thanatos99 User

Selam arkadaşlar!
    Benim gemim 8 iris, 15 elit hız, 19 lf3, 18 bo2 li bir gemi sırasıyla neler yapmalıyım ve neleri geliştirmeliyim? En kolay nasıl kasılırım?

2. Merhabalar;

Credi kasarak lf3 lerinizi tamamlamalısınız.Kaç argeniz var onu yazmamışsınız?

İyi forumlar.

3. thanatos99

thanatos99 User

12 argeyim

4. Merhabalar;

Biriktirdiğiniz uridium ile argenizi de arttırmanız gerekiyor.Paladium toplayarak zeta açabilirsiniz hem havoc kazanma şansı elde eder hem de ganimet kutusu için anahtar biriktirme şansınız olur.

İyi forumlar.

5. thanatos99

thanatos99 User

ama benim daha alpha kapım bile açılmadı

geçen gün 3000 pala topladım 200 gg bastım 1 alpha çıktı sadece

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Nisan 2015
  6. Merhabalar;

Ben sizin sorduğunuz soruya yönelik cevap veriyorum.İsterseniz alfayı açın yapın.

İyi forumlar.

7. thanatos99

thanatos99 User

zeta kapısını açabilmek için ilk önce ilk 3 kapıyı açmamız lazım demi

bir de az önce 1 tane daha lf3 aldım arttırmadan

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak alt alta yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığı için dikkatli olalım..

Ve bende alfa yerine zeta kapınızı açmanızı öneriyorum.Zetayı açmanız için alfa gibi bir engel yok önünüzde.

İyi forumlar

9. thanatos99

thanatos99 User

peki nasıl açıcam bilgi verir isiniz

10. Merhabalar;

Zeta kapısı hakkında bilgiyi buradan bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Kardeşim ben senin sorunu anladım. Zetayı açmak için ilk 3 kapıyı yapmak şart değil. İstersen alfa beta gama'yı yapmadan kappaya bile basabilirsin. Hiç farketmez. Sadece gg'lerini o kapı seçiliyken bas.

nail1454 bunu beğendi.
  12. thanatos99

thanatos99 User

teşekkürler:D

13. murat1299

murat1299 User

arkadaşım öncelikle lf3 sayını açık artırmadan tamamla lf3 ere uri harcama pet yoksa pet al varsa 8lvl yap kami3 al hem zetayı daha kolay yaparsın hem pala toplarken faydası çok olur pet ve kamiyi argeden önce tut çünkü onlarla daha rahat uri kasabilecek ve kapı yapabileceksin buda daha hızlı gelişmeni sağlayacak

14. thanatos99

thanatos99 User

petim varr 11 lvl ama kami almadım. vip aldığımda alıcam kamiyi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.