GELİŞME

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve You°Ar£°M¥°©o®£ tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GEMİ ÖZELLİKLERİ
    goli vega aegis
    golide sentinel venom diminisher spectrum solace peacemaker vegada pusat aegisde elite tasarımları var
    31 arge 17lf4(geliştirmesiz)
    10 iris(5 tanesi 16 lvl geliştirmeli)
    10 havoc 10 hercul
    pet 3 lazer3 kalkan 4 modül 2 protokol yeri var
    şuana kadar tek hedefim herculleri fullemekdİ ve fulledim bundan sonra ne yapacağım hakkında kararsızım yardımcı olursanız savinirim :)

2. Merhabalar,

Öncelikle temel gelişimleri sağlamışsınız. Lf4 sayınızı arttırmak ve seviyelerini geliştirmek öncelikli hedefiniz olabilir. Belki bazen hiç hedef koymadan oynamak tadını çıkarmakta ayrı bir keyif olabilir.:)

İyi forumlar

3. Ben pete sadece kami taktığım için pete yorum yapamıyacam. Pet hariç LF4 kalmış.

4. 31 arge yanılmıyorsam yanıltma manevran ya da roket argelerin eksiktir onlara yönelebilirsin. Bana yetiyor dersen keyifine bak urini kas irislerin hepsini 16 seviyeye çıkart.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Benim fikrim,LF4 lerin hepsini 16 seviyeye çıkarın,vuruşunuzun artması bakımından faydası olacaktır.

Keyifli Forumlar.

6. Modum lf4leri tamamlamadan geliştirmek doğru olur mu?

7. Onceligin iris gelistirmek sonra kalkan gelistirmek sonra lf4
    Gemiye 35 tane 16 lwl gelistirmeli lf4 koysa bile kalkan olmadıgı icin yanardagın yanında eriyen buz kitlesi gibi erir gider gemi.
    İlk dro sonra kalkan sonra lf4 gelistirmesi en mantıklı olandır. Kısaca oyunu bilen birisi boyle yapar
    Şahsen ben ilk 10 droitimi 16 lwl yaptım suan kalkanlarımı gelistirmekteyim zaten lf4 dahaca ful degil gemi icin 9 lf4 pet icin 10 lf4 eksik onlar tamamlana kadar 40 bo2 gelisir kalkan gelistirmek her zaman mantıklıdır kaba taslak bir hesablama ile 30 kakanla 1.5m kalkan eder 15 kalkanla 750k ful lf4 bir kisinin havocuda fulldur yani her turlu vurus isine yarayacaktır
    Simdi birisi cıkıp adamda guve olmayacakmı demesin bu kadar kalkan gelistiren bir insan bir zahmet yengec alsın.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Her gelişen LF4 kendi vuruş gücünü arttırır.

LF4 ler,diroit tasarımları gibi tam olduğunda etkisini göstermiyor.

Keyifli Forumlar.

9. Benim 14 LF4 var şimdi 35e tamamlasam taesi +50 eder. 21 LF4 toplarsam 1.050 daha fazla vurmuş olurum bunun yerine geliştirme yapınca daha mı çok vurur?

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Diyelimki 15 LF4 ünüz var;

15 X 200=3000 eder. Lf4 ler hepsi seviye 16 ya geliştirilirse + %6 vuruş gücü olur.Buda ;

3000+ %6 (180) = 3180 eder. SEPROM besleme %60 vuruş gücü ile =5088 atış elde edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

11. O zaman önce LF4 tamamlamak gerek :D Geliştirme en son iş. LF3 yerine 4 tane LF4 koysak geliştirmeyi geçer.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.