Gelişme

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ReiSauraN tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

Arkadaşlar merhaba gelişme konularını takip etmeyi gerçekten çok seviyorum ve kendi konumu açmaya karar verdim, önce gemimi tanıtayım:
    19 level
    10 iris ( 10 havoc 1 hercules )
    12 promethius + sınırsız lf4 + 6 kararsız + 3 magma
    32 arge
    1 tane kappa yapınca kronos açılacak.
    pet 15 level tüm modüller var 6 tane de +3 radar var

Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok 1-bl de rinusk kasmaya devam ediyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

2. ateistkeci

ateistkeci User

Zeta yaparak yeşil ganimet ve günlük dosyası biriktirmeni, BL'de kastığın Rinusklar ile de Prometheus lazeri yapman şu an için en doğrusu olacaktır :)

Ayrıca Kronosun açılacak olması senin için bir avantaj, biraz daha Prometheus lazeri biriktirdikten sonra Kappa yapıp ardından Kronos kapısına yönelmeni öneriyorum

ReiSauraN bunu beğendi.
  3. ReiSauraN

ReiSauraN User

Teşekkür ederim zaten zetadan dolayı bu seviyelere geldim anlaşılan yat kalk zeta :D :D

Urungu bunu beğendi.
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Yani bu oyunda her şey zeta dönmekten geçiyor :)

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

ateistkeci isimli kullanıcımızında dediği gibi yerinizde olsam Zeta kapısı tamamlayarak Yeşil ganimet anahtarı elde ederim.Oradan elde ettiğim anahtarlar ile Rinusk kasıp Prometheus Lazerlerimi tamamlarım.Devamında ise Kronos kapısını tamamladıktan sonra yeterli bölünme kristalinide elde ettikten sonra Spartan diroit tasarımlarımıda tamamlarım.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  6. Thriller

Thriller User

Kaç tane bo3ün var bilmiyorum ama senin yerinde olsam 1milyon sarıtaş beslemesi atıp elmasta attend keserken arkada dizi film izlerim ben rinusk öyle kasıyorum yada portalda uyutup burgudada kesebilirsin yeterli elitin vardır diye tahmin ediyorum ama şuan kesinlikle prometheuslarını tamamlamaya yönelmelisn eğer cubikon boş bulursan zeta yapmaktan daha karlı yeşil anahtar bakımından daha seri alırsın yeşil anahtarları cubi dönerek. zeta açman palla toplayarak 2-3 günü bulur 6k rinuskta 1 günde anca kasarsın ama cubi dönersen 2 günde 1 pro çıkartırsın. Eğer beyazın yoksada abg dön zeta yerine güzel elit kasarsın.

7. ReiSauraN

ReiSauraN User

hocalarım çok teşekkürler

8. the_flood

the_flood User

artık önceliğin prometheus ve kappa kapıları olmalı. Spartan için hercules alman gerekiyor.

9. Zeta yapıp pro lazeri birleştirmenizi öneririm.