Gelişme

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KRAL_LODOS tarafından 4 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Havocları fulledim ama hercullerim eksik kappa kapısımı dönmem lazım birde promethues lazeri için nasıl rinuks biriktirebilirim

2. öncelikle evet hercules için kappa bitirmen lazım tavsiyem haftasonu pazar günü x2 gününde yapman zira hercules çıkmşa şansı düşük çıkarsa bile 2 tane elde etmen iyi olur.
    Rinusk meselesine gelince ilk önce bl görevlerini halletmeye bak ki 10 tane pro lazerine sahip ol. Sahip ol ki daha rahat rinusk kasılabilesin. En seri yolu tek başına impulse kesmek veya bir klan bir grup ile invoke mindfire dönmek. Tavsiyem bir yandan sen impulse keserken arada da invokalara vurup kaçmaktır birileri keserse içeriği sana da düşer :)

3. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Bl görevlerini nerden bulabilirim ?

4. Bl görevleleri için forumda kara şimşek konusu bulmanı tavsiye ediyorum link paylaşımı vs nasıl yapılıyor bilgim yok forumda
    2 çeşit bl görevleri var ilk olarak ödülü pro lazeri olan görevleri yapmalısın sonrası sana kalmış zaten zor görevler proları fullemeden zor

Luminous bunu beğendi.
  5. 1-bl, 2-bl, 3-bl haritasındaki görev kulesinden. İlk görevi sınırlar dahilindedir. Ama 17 level şartı var.

Luminous bunu beğendi.
  6. Luminous

Luminous Guest

Merhabalar,

Üyelerimiz Saldırı-Hattı ve KÀFKÀ§LI_DèLİ_PÀ§À.ツ 'nın önerileri zannımca yerindedir, bence de bu şekilde davranmalısınız. Buradaki linkten görev listesini ve tüm Karaşimşek içeriğini inceleyebilirsiniz. Unutmayın ki
    Blacklight NPC'lerine karşı hasar katlayıcısı*x3,5
    olan prometheus lazerlerini görevlerden kolayca elde edip sonrasında rahat bir şekilde rinusk biriktirebilirsiniz. Ayrıca, eğer cevaplanmasını istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz

İyi forumlar

Minerva bunu beğendi.
  7. bu arada görevleri bitirp 10 adet pro lazerlerinden sonra job mermisi ile rahat dönebilirsin impulseleri x2 ve sab da olabilir. Düşmanlara dikkat iyi oyunlar

8. Merhaba,

Rinuks için Invoke npc sini tek veya 2-3 kişi kesenler oluyor onların yanına gidip hasar vurmanız faydalı olabilir. BL haritasında onlara yakın oynaya bilirseniz iyi olur.

İyi Forumlar.

9. RobinKudin

RobinKudin User

Modumun dediği gibi. Invokeye bir kere bile sıkın yeter biri keserse ödülü düşer. Ya da ınvoke kesenlerin yanında durun.

Modum ayrıca bir sorum olacak. Modlar bi ara bl de yardım ediyordu bir daha olacak mı ?

10. Merhaba,

Bu etkinlikten şimdi siz söyleyince haberim oldu. :) Ama yetkili arkadaşlara sorarız istek varsa ve uygunluk durumu varya tekrar yapılabilir.

İyi Forumlar.

11. Bu etkinlikte sizi de görmek isteriz modum :D