Gelişmek Fullenmek Hakkında Önerisi Olan İçeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RNB4Uxx tarafından 21 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RNB4Uxx

RNB4Uxx User

Evet arkadaşlar şuan lf-3 bo-2 ve irislerim full petim 8. seviye ticaret ve kamikaze mödülleri var fakat bundan sonra ne yönde gelişeceğimi ne yapacagımı bilmiyorum tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :D

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Apis zeus eksikse onları tamamla onlar dışında Arge ve geliştirmelere yönelmende fayda var diye düşünüyorum.

Şunu da unutmadan söyliyeyim Havoç ve Herkül de tamamlarsın.

iyi forumlar.

3. RNB4Uxx

RNB4Uxx User

teşekkürler modum :D

4. size tek tavsiyem, leonov alıp deliler gibi x-3'te kasılmanız olacaktır. burdan kastığınız uridiumla da helix günlerinde kutu açmanızı öneririm. bence ilk lf4 sonra zeus sırasını izlemelisiniz.

5. sunlime

sunlime User

Zeta ya yönel

6. RNB4Uxx

RNB4Uxx User

şuan 65k urim var onu ne şekilde kullanayım gg ye mi basayım yoksa uçuş düzeni vs. mi alayım ?
    (yorumlarınız içinde çok teşekkürler)

7. Sampson

Sampson User

zeta açmaya çalış sürekli zaten x2 günlerinde 50 anahtar 100 arge geliyo yaptıkça ordanda lf4 zeus apisi yavaş yavaş toparlarsın zeta yönelmen doğru olur

8. polemikk

polemikk User

pala topla ya da oyunu bırak nekdar erken bırakırsan okadar iyi, sigara gibi bi oyun oldu

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bence harcamak için acele etmeyiniz.Zaman içerisinde uridium her zaman gerekicek.

Galakside bassanız uçuş düzenide alsanız her zaman indirimli günleri bekleyiniz.

Bu sırada kasılmaya devam edip, çift katlı günlerde kapı açmak için paladium ve kutu karma olarak kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.