Gelişmek için ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BABA_MORGCU tarafından 24 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkese iyi günler.4-5 sene önce oyunu bırakıp yeniden zaman geçirmek amacıyle başladım.

Gemimin ozellikleri;
    -14 lf4 gerisi lf3 (gelistirmeleri yok)
    -Apis zeus 8 iris gelistirmeleri orta duzeyde
    -kalkanlar gelistirilmemis
    -150 bin uri var su an
    -arge yeterli duzeyde
    -sadece 1 havoc var

Simdi ben nasil gelismeliyim.kendi fikrim ilk once bi tartarus gemisi almak cunku dusmanlar cabuk patlatiyor kacamiyorum.

Oyle hemen gelisiyim savasa giriyim derdim yok.bana en fazla katki saglayacak seyden en aza dogru gelismek istiyorum.ornek olarak lf4 leri fullemek havoc yapmaktan daha onemli gibi.

Gerisinde sizin yorumlarinizi bekliyorum.

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Zeta kapısına ağrılık veriniz. Geliştirmelerinizi ihmal etmeyiniz. Sonrasın da Kappa ile devam ediniz.

Bakalım arkadaşların fikri ne olacak.

iyi forumlar.

BABA_MORGCU bunu beğendi.
  3. Darion26

Darion26 User

Bende modumuzun önerdiği gibi zeta kapısını öneriyorum. Muhtemelen havocların fullenesiye kadar lf-4 lerin fullenmiş olur ardından ise kappaya yönelmen gerekli. Kappadan sonra 1 kronos ve ardından hades dönmelisin spartanları tamamlamak için.:)

4. Cevaplarınız icin tesekkur ederim.
    Zeta demenizin sebebi verilen sandik anahtarlariyla sandik acip lf4 tamamlamak icin mi.yani lf4 tamamlamanin en kolay yolu bu mu

5. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aynen, sandık açabilmen için ve zeta kapısı ödülleri gelişmekte olan gemiler için daha iyi ayrıca hafta sonu çift ödül gününe denk getirirseniz daha kazançlı çıkarsınız.

iyi forumlar.

6. uzayl80

uzayl80 User

ben buraya yardım için arkadasa cevap verdim burdakiler benim yardım mesajımı silmiş :p :p hiç ugrasma git uri kas al anahtar zeusda ac gitsin zeta meta ugrasma derim

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu konuda silinmiş mesaj yok ayrıca bu konuya hiç yazmamışsınız.

iyi forumlar.

8. uzayl80

uzayl80 User

dün gece yazdım burdan yardım yorumunu konu aynı

9. Yok arkadaşlar ben konuyu bugün açtım daha önce bu konuyla ilgili herhangi bir konu açmadım.
    Tartarus fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz sizce değecekmidir

10. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

(BABA_MORGCU, Bugün 11:48 Düzenle Sil Uyar Rapor Et)

Konu bu gün oluşturulmuş galiba siz karıştırdınız konuları.

Olsun varsa hatamız düzeltiriz.

iyi forumlar.

11. uzayl80

uzayl80 User

zetadan devam kardeşim havuçları fulle önce lf4 leri kappayl herkül yaprken geliyor zaten zetadan gelen uriyle uçuş düzenlerini al oda varsa irisleri 16 levele cıkart 20 tane kalaknı 16 levele cıkart 5 li helo roketi 16 ya cıkart lf4 ler geldikce onlarıda gelişdirirsin

12. Değerli arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.