Gelişmek için tavsiyeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve John-117 tarafından 28 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. John-117

John-117 User

Merhabalar. Eskiden bu oyunu oynardım bir de taktiğim vardı. Ancak geri döndüğümde epey değişiklik olmuş. Gelişmem için tavsiyesi olan varsa açığım :)

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminizin özelliklerini söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

3. John-117

John-117 User

Hemen söyleyeyim;

Gemi olarak Goliath Veteran kullanıyorum ve 8. leveldeyim :/

Birkaç tane kalkan jeneratörü ve 12 tane de son level hız jeneratörü kullanıyorum ve daha lazer slotlarımı da dolduramadım :/

Özel eşya slotu 3 tane daha slot genişleticisi almadım.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oyundaki görevleri yapın öncelikle seviye atlarsınız.

Size yardım edebilecek klanlara girin kredi desteği isteyin.

Grup kurun beraber kasılın.

Şimdi sizin için en uygun gemi Leonov olacaktır. Leonov gemisi ile haritanızın x-3 ve x-4 haritalarında kasılın.

Skylabınızıda ufaktan geliştirmeye bakın. Orantılı şekilde geliştirirseniz sağlıklı sonuç alabilirsiniz. Skylabtan geminize taş gönderip satabilirsiniz ve yaratıkları kesip çöplerini satın bu sayede kredi elde edersiniz.

Yaratıkları kesince montaj parçaları düşüyor, onları almayı unutmayın. Birleştirme parçalarıyla geminizin donanımlarını alabilirsiniz.

İlk 3-4 irisi uridiumla almaya çalışın gerisini açık arttırmadan kredi ile alın.

Keyifli forumlar.

5. John-117

John-117 User

Teşekkür ederim :)

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konuyu açık bırakacağım.

Diğer üyelerde fikirlerini sunabilirler.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.