gelişmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***cmst*** tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ***cmst***

***cmst*** User

arkaadaslar elimde goli gemı var 1 tane lf4 var 31 tane lf3 17 tane b02 kalkan ve 15 tane de g3n 7900itici 8 tanede iris diroit var pet 8. seviyede pette oto toplama seviye 1 var ve hesapta 70l uri oldu ne yapma mı tavsıye edersınız full olmak için

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2014
  2. Merhaba ,

Kredi ile açık arttırmadan LF-3 , B0-2 ve hız jeneratörü gibi eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Uridium biriktirmeye devam edin ilerde daha önemli alanda kullanabilirsiniz. Örneğin arge yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ***cmst***

***cmst*** User

peki kaçar tane yapmamı tavsiye edersınız

4. Merhaba ,

Genel olarak Goliath gemisine göre bakarsak ;

- 15 gemi + 16 droit ( 8 iris için ) = toplam 31 tane LF-3
    - 5 gemi + 16 droit ( 8 iris için ) = toplam 21 tane B0-2
    - 15 tane hız jeneratörü G3N-7900

Genel olarak ortalama böyle olabilir.

İyi forumlar.

5. ***cmst***

***cmst*** User

hm tşk ederım gemı vega o zaman bıraz az gerekecek bana

6. Merhaba ,

İlerde değişmeyecek mi ? Hep Vengeance ile oynayacaksanız o zaman bilemiyorum. Fakat yine de hazırlıklı olmak gerekiyor.

İyi forumlar.

7. ***cmst***

***cmst*** User

ileride goliye dönecem şimdılık dedım ama dedıgın gb ileride rahat etmek için bunların hepsını yapmam gerekır peki bunları yaparken nasıl kasılmamızı neler kesmemızı tavsıye edersınız

8. Merhaba ,

Eski haritalarda x-3 ve x-4 haritasında Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon imha edebilirsiniz. Yeni haritalarda ise x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin , Kristallon eğer arkadaş yada klan grubu varsa Cubikon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. ***cmst***

***cmst*** User

hm tşk ederım birde paladuım varmiş kapı yapmak için o tam ne oluyor nerde bulunur nasıl bır sey baktım forumda göremedım bır yarcımcı olursanız sevınırım

10. Merhaba ,

Korsan haritasında bulunuyor. 15 tanesi 1 tane galaksi enerjisine karşılık takas yapılıyor.

Korsan Haritası

En çok 5-3 haritasında en alt kısımda ve ortadaki sisli bölgede bulunyor. Resim olarak eski ama bölge aynıdır.

İyi forumlar.

11. Bence açık arttırmadan Goliath al ve LF-3'ünü 31, BO-2'ni 16 ve G3N-7900'leri de 15 yaptıktan sonra palladium toplayarak zeta yap ve uridiumlarla arge yapmaya başla.

12. ***cmst***

***cmst*** User

gemıyı 1 tane lf4 31 tane lf3 17 tane b02 kalkan 15 tane itici oldu pet 8 seviye yaptım şimdı gemıyı geliştırmek için ne yapmamı tavsıye edersınız

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Argeniz 24 değilse 24 arge dizilimine göre ilerlemelisiniz.

İyi forumlar

14. ***cmst***

***cmst*** User

yok oyuna yen, başladım arge 3 daha arge dizilimi derken nasıl olacak biraz aca bilirmısınız

15. 24 arge kalın sıkmaya göre arge yapmalısın diyor modumuz ve bende aynı görüşteyim. 24 arge yapmak için,
    Gemi Gövdesi I = 2/2
    Mühendis = 1/5
    Kalkan Enerjisi = 5/5
    Kelle Avcısı I = 2/2
    Gemi Gövdesi II = 3/3
    Kalkan Sıklığı = 5/5
    Ayarcı = 3/5
    Kelle Avcısı II = 3/3

(Alıntıdır.)

16. ***cmst***

***cmst*** User

hm anladım kalın sıkmak ıcın peki bu argeyı gunde bir tane gunluk dosyası verıyor bu argeyı daha kolay nasıl kasa bılırım

17. Hani şu gemi LF-3 falan aldığımız market var ya o markete gir Market > Ekstralar'a tıklayınca ilk gelen şey günlük dosyasıdır 300 uridiumdur tanesi onlardan alacaksın, daha sonra arge puanına dönüştürdükten sonra kullanmayı da unutma ha :D

18. ***cmst***

***cmst*** User

suan 40 tane istiyor bır tane arge dönüştürmek için :D daha kolay yolum yok mu?

19. Sadece bu yol var başka bir yol yok :D İstersen uridium çekip uridiumunu argeye yatır ama başka yol yok :D Ganimet kutusu ve Galaksi Gates'ten de çıkıyor ama çok az miktarlarda o yüzden işini görmez.

20. ***cmst***

***cmst*** User

hm anladım tşk ederım bir de kamıkazı 3 alayım dıyorrum da pet 8 oldu kaçta kamızaı3 cıkıyor biliyormusun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.