gelişmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***cmst*** tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P.E.T'in 8 level olursa kamikaze 3'ü 50.000 uridiuma alabilirsin. Ama eğer V.İ.P'in yoksa hiç alma derim çünkü her patlayışında belli bir uridium ödersin ama eğer devamlı V.İ.P çekiyorsan kesinlikle al.

2. ***cmst***

***cmst*** User

pet 8 oldu vıp var ama kamızı 3 cıkmadı nasıl alabılırım

3. Kardeşim vallaha ben daha önce hiç P.E.T kullanmadığımdan bilmiyorum ama market > P.E.T modülleri'ne bir bak orada kamikaze 3 var mı diye.

4. ***cmst***

***cmst*** User

tamam buldum aldım kamıkazı3 bir kullanalım bakalım

5. Çok güzel bir şey bir yaratığa 1-2 lazer sık önce sonra kamikaze 3 patlat 50-60k falan vuruyor süper bir şey diye duyuyorum ben hep :D

6. ***cmst***

***cmst*** User

evet şimdı deneyip görecem bakalım

7. goliye göre 15 lf-3 15 bo-2 15 gn7900 al sonra argeye başla

8. ***cmst***

***cmst*** User

suna elimde 1 lf4 31 lf3 16 tane bo2 kalkan ve 15 tane gn7900 itici var şimdı argeyı agırlık vereyım yoksa kapı hiç yapmadım kapıya agırlık vereyım ne tavsıye edersınız

9. Arada sırada palladium topla arada sırada kasıl kastığın uridiumlarıda argeye ver ya da şöyle yap 1 hafta palladium topla 1 hafta kasıl gibi kendine bir düzen oluştur.

10. ssfb

ssfb User

Kıyamet moderatör öncelikle merhaba...belki bu konu tartışılmıyor... 5-3 yani paladium haritasında benim fikrim; düşman şirket'de olsa birbirini kesme olmasa npc ler dağa da güçlendirilse yada farklı npc ler olsa... en azından güçsüz olan gemiler paladium toplayarak kapı açabilir yada cephane toplaya bilir, bu sayede kendilerini geliştirebilir...güçsüz olanlarda birbirileriyle yada diğer oyuncularla grup atarak faydalanabilir diye düşünüyorum... teşekkürler...

11. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Uçuş düzeni alabilirsiniz, kalkanınız 300 bin üzeriyse elmas,değilsede kalp alabilirsiniz işinizi görecektir.

12. Merhaba ,

Buna benzer yada değişik fikir konuları açılmıştı ama pek bir değişiklik yapmıyorlar ve genel olarak yapacaklarını da sanmıyorum. Fakat yine de bilemeyiz belki ilerleyen zamanlarda değişiklik yapabilirler.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.