Destek Gelişmem Hakkında Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƒєλŋоя™ tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, hesabımın özellikleri şu şekildedir;
    Seviye 16
    -2 hangar aegis,vega(boşta bir vega ve goliath duruyor duruma göre değişir)
    -27 adet lf3
    -17 adet BO2
    -16 adet 7900 itici
    -17 adet kullanılmış arge 4 adet kullanılmayı bekleyen arge var (kalkan enerjisini 5/5 mi yapsam yoksa direkt kelle avcısı 2 yi mi bitirsem karar veremedim öneride bulunursanız sevinirim )
    -7 adet iris (8. iris sorun değil su an arge ile uğraştığımdan kredi kasmıyorum)
    -3 adet alpha bitirdim beta 36/48 1 adet gama açık (kristallonları kesebileceğime emin değilim o yüzden bekliyor)
    -6 level pet (600.000 tp sonra 7 level olacak, sadece kamikaze 2 modülü var )
    -28.410 uridium var ne yapsam bilmiyorum pek bir işe yaramaz açıkçası pet modülüne gidebilir
    -pvp yapmamaya çalışıyorum malum vuramıyorum fakat her önüne gelen 100 k vuruyor
    sizce ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirim.

2. KralTr

KralTr User

Argeni 24 e gore ayarla
    Gamma da tallonlari donerek kesebilirsin (sahsen ben de yapmadim cok uzun surer diye:))
    Keske petine modul almasaydin hemen 16 lvl gorevlerini alip (korsan gorevlerini yapabilirsin) tp tasarimiyla bitir 9m kadar tp geliyo %5 i de pete gideceginden yaklasik 450k gelir bu sekilde hizli kasarsin
    Bence uri ni direk argeye yatir hem suan indirimde bir sure gelmeyebilir alabildigin kadar al bence

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,
    iyi vuruş yapabilmeniz için LF4 lazerine ihtiyacınız olacak bunuda temin etmenizin 3 yolu var;
    1.Zeta kapısı yapmak(LF4 çıkma şansı+Anahtar+TP+Şeref ve credits)
    2.Kappa kapısı yapmak(LF4 çıkma şansı+Hercüles tasarım çıkma şansı+TP+Şeref ve credits)
    3.Kutu açmak(LF4 veya Apis,Zeus parçası bulma şansınız olur.)
    Kapıları palladıum toplayıp açabilirsiziniz,credits yapabilmek için ise Npc keserek ve görev yaparak elde edebilirsiniz..

İyi Forumlar Dileriz.

capcalm bunu beğendi.
  4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Zeta yaparak argenizi yükseltebilirsiniz onun yanında havovlarınızı da tamamlarsınız.Argeniz düşük çünkü.

İyi forumlar.

5. Herkese çok teşekkür ediyorum.Tavsiyelerinizi bir bir dikkate alıp uygulamaya geçeceğim.
    Fakat şunu çözemedim bu 28 000 uridiumu sizce argeye mi veriyim zeta için mi basıyim yoksa bekletip pet 8 olunca kamikaze 3 mü alıyim

Son düzenlenen: 13 Şubat 2015
  6. Merhaba,

Moderatörüm 1. madde de epsilon demek istediniz sanırım, zetadan lf-4 çıkmıyor malum :)

Hiç epsilon yapmadıysanız 1 tane epsilon yapmanızı tavsiye ederim, ilk denemede kesin olarak lf-4 veriyor.
    Havoclar tam olmayınca hiç bir işe yaramıyor.

Nasıl kolay uridium kasarım diyorsanız argenizi kutu toplamaya yönelik yapıp pvp haritasında vega ile kutu toplayabilirsiniz petinizide 8 lwl yapıp oto yağma modulu alabilirsiniz. X2 katlayıcı alabilirsenizde çok yardımcı olur.

7. 40 000 uridium duruyor sizce ne yapmalıyım GG mi basıyim, günlük dosyası mı yoksa kutu toplayıcı modül mü alıyim pete ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.