Gelişmem İçin Öneriler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JeweL68 tarafından 13 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. JeweL68

JeweL68 User

Gemim aegis full lf 3 2 lf 4 full kalkan ve hız var ayrıca güve tasarımım var hesabım da 170 k uri var ve cuma gününe kadar 350 olmasını bekliyorum ve cuma günü zeus günüymüş pazar da lf-4 acaba tüm parayı anahtara mı bassam yoksam zeta mı yapsam o uriyle ? 21 Argem var

2. hedefim

hedefim User

Zeta yapman çok daha mantıklı olacaktır çünkü indirimle beraber 70-80 bin uridium a zetayı açarsın . Zetadan 50 anahtar 100 dosya 50k uridium(yaratıklarla beraber) 25k x4 alırsın ve senin açından çok daha kârlı olur .

ateistkeci bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Arkadaşımın dediği gibi Zeta, Zeta ve Zeta

Pazar günleri bitirirsen çift ödüllerle gelecek olan ödüller hem Ar-Ge'ni arttırmak için hem de Apis/Zeus droidlerini tamamlamak için hem de Prometheus lazerleri için fazlasıyla yardımcı olacaktır

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Kesinlikle x2 gününde zeta yapmalısınız. Zetadan gelen miktarlara karşılık fazlasıyla kaarlı olacaksınız.

İyi Forumlar.

5. burgu yoksa burgu al ondan sonra kalan para olursa zeta yap

6. JeweL68

JeweL68 User

Merak ettiğim bişey daha var ben bu pazar ilk zetamı yaptım ödül verdi ama x2 şeklinde değildi x2 her pazar değil mi yoksa ben mi yanlış bliyorum ?

7. Geçen hafta istisnai bir durumdu Ateistkeci arkadaşımdan duyduğum kadarıyla geçici bir çözüm amaçlı hafta sonu yerine hafta içi 5 gün x2 ödül vardı .
    Bundan sonra yine her hafta pazar günleri x2 ödül etkinliği devam edecektir diye tahmin ediyorum :)

8. ateistkeci

ateistkeci User

Pazar yoğunluğunu azaltmak amacıyla hafta içine dağıtılmıştı yani telafi değildi ama benim için telafi olarak kabul edilebilir :p

Grandmaster. bunu beğendi.

9. Bana da kabul edilebilir yararlandım hem hafta içi ödül, hem x2 :rolleyes:

10. JeweL68

JeweL68 User

Peki şu an durum nedir ? Devam ediyor mu ?

11. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an kapılarda x2 ödül yok Pazar günü olacak