Gelişmem için yardım.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SoN_OsMaNLı tarafından 8 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim yanlış yere açtıysam affola

Uzun zamandır gelişmek için kendime rehber arıyorum ama internet üzerinde bulamıyorum bulduklarımsa hep eski. Gelişmek için aklıma herhangi birşey gelmiyor siz bi yardım edin artık :)

Hesabımda bulunan şeyler;

18. seviye, 236.000.000 Kredi, 23.000 Uridium, 8 iris 1 apis (zeus 4 parçada), 10 havoc, Herkül yok, Spartan yok, Diminisher hariç tüm Goliath tasarımları mevcut, Citadel(tasarımsız) Aegis(tasarımsız) Spearhead(Elit mevcut), Tortu, P.E.T 16. seviye ( Ticaret modül 3, Kamikaze 3, Oto toplayıcı 3, Hammadde toplayıcı 3, Düşman bulucu 3, 4 adet sv3 Radar ), 13 lf4, 30 B02 kalkan.

Gördüklerim bunlar yardımlarınızı bekliyorum.

2. Quenn

Quenn User

oyunda prof. sayılmam ama bence ilk olarak prolara bir siftah atmalısın

ilk 10 tanesi zaten görev ile geliyor gruplarla kolayca tamamlarsın görevleri,
    10 proyu tamamlarken gelen rinukslarla 11de kolaylıkla yaparsın :)

pro görevleri yaparken arada bir gidip invokelere bir miktar sıkıp sonra görevlere devam et birileri gelip kestiğinde büyük ihtimalle sanada kutu düşecektir oradan da rinuks gelir ;)

görevler bittikten sonrada zaten pazar günleri full zeta dönüp prolar için anahtar kasacaksın :)

Geliştirmelerin eksikse yükseltme saatlerini takvimden takip edip o zamanlarda ilk olarak diroitlerini geliştir daha sonra kalkan veya proları geliştirirsin (eirleri başka şeylere harcayıp çarçur etme sakın )

aklıma ilk gelenler bunlar başka gelirse eklerim :)

bol urili oyunlar ;)

Luminous ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. Cevabın için teşekkürler,

Ancak bilmediğim kelimeleri kullanıyosun pro rinuks eir nedir bunlar :D

bu arada oyunda pek bilgi sahibi değilim onu eklemeyi unutmuşum

4. ateistkeci

ateistkeci User

Arkadaşım zaten yukarıda yeterince bahsetmiş sana neler yapman gerektiğiyle ilgili bende bir şeyler ekliyeyim :D

Pazar günleri sürekli Zeta dönerek yeşil ganimet anahtarını biriktirmen gerekiyor, 17 seviye olunca BL haritası açılacak ve orada Prometheus lazeri görevlerin olacak ilk 10 görev sana 10 Prometheus lazeri verecek kalanları ise kendin yapacaksın,

Pro lazeri Prometheus lazeri oluyor BL haritasında BL yaratıklarına x3.5 etkisi var ayrıca 5 saniyede bir 200 ekstra hasara sahip,

Rinusk BL haritasınd BL yaratıklarında elde edebileceğin bir hammadde; Prometheus lazeri birleştirirken fazlasıyla ihtiyacın olacak bir kaynak diyebilirim :p

Luminous ve Quenn bunu beğendi.
  5. Quenn

Quenn User

eğer çok bilgin yoksa forumdan yararlanıp öğrenebilirsin :)
    Karaşimşek içeriği s.s.s konusu var
    Forumlar>Yardım>Oyunla İlgili S.S.S.>Açıklamalar/Sözlük kısmında
    onu bul ve oku hem görevler, hem pro lazer hem diğer gelişmeler uzun uzun anlatılmış
    ayrıca bu sayfada oyuna yeni gelen modül vb şeylerde anlatılıyor onlarda ilgini çekecektir ;)

bahsettiğimiz 10pro lazer verecek olan görevler Sınırlar Dahilinde Görev Zinciri olarak geçer (görev kulesinde genelde ortalarda yazar)
    görevlere başladığında zaten bahsettiğimiz rinuks vb hepsini kendinde anlayacaksın

eir dediğimiz olay günlük giriş ödülündende görebileceğin birşey, kapılardan, etkinliklerden, giriş ödüllerinden falan kasıyoruz. Geliştirme sistemi bunun üzerine kurulu. eski oyuncu olduğun için şunuda belirteyim artık geliştirme vb oyunun içinden yapılmakta anasayfadan değil

bo2ler yerine artık bo3ler var ama onları yapman içinde gene rinuks vb gerekecek aynı zamanda kapılar yapıp chromin etkinliği boyunca chromin taşı kasmalısın (bo3 sadece chromin etkinliği sırasında yapılabiliyor malesef)

biraz oyunda ekranı kurcalarsan bu ne o ne diye temel olarak yenilikleri farkedeceğini düşünüyorum :)
    eğer aklına takılan olursa sorman yeterli açıklamaya çalışırız

Luminous ve ateistkeci bunu beğendi.
  6. Yardımlarınız için çok teşekkürler :)

Luminous bunu beğendi.
  7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Yukarıda @Quenn ve @ateistkeci üyelerimiz çok yerinde öneriler vermiş ben de aynı yolu izleyip prometheus lazerlerimi arttırıp, bl haritalarındaki yaratıklara 3.5 kat vuruş desteğini de yanıma alarak bo3 ve diğer prometheus lazerleri için gerekli rinusku kasma yolunu seçerdim, kendilerine çok teşekkür ederim.

Dilerseniz bahsedilen Karaşimşek Etkinliğini ve Prometheus lazeri görevlerini buradaki bağlantıdan, oyunla ilgili temel kavramları S.S.S Konuları İndex bağlantısından, görevleri de Görevler SSS bağlantısından inceleyebilirsiniz. Cevaplanmasını istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2020
    Quenn ve ateistkeci bunu beğendi.
  8. Konu kilitlenebilir teşekkür ederim.

Luminous bunu beğendi.
  9. Luminous

Luminous Guest

Rica ederiz, konunuzu talebiniz üzere kilitliyorum

İyi forumlar dilerim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.