Gelişmem ve level atlamak için ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §§~~[MoN{$}TeR]~~§§ tarafından 16 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben Goliaht kullanıyorum ve durumum şöyle:

1 LF4
    12 LF3
    2 LF2 (Konfi 2 de - 9 LF2) Artık LF2 mi kaldı :D:D
    7 SG3N-BO2
    7 FLAX (Seviye 6)
    Venom Tasarım
    Petim yok
    7 G3N-7900
    1 Arge :D

Gelişmem için önerileriniz nelerdir ? Bu arada hepsi 1. seviyede hiçbirini geliştirmedim.Bide seviyem 11 12 olmak için ne yapmalıyım görevler çok uğraştırıcı ?

2. Aliens

Aliens User

1-6 da bolca Kristallon ve Kristallin kesebilirsiniz. Ve petinizi biran önce almaya çalışınız. Aldıktan sonra 8 seviye yapıp Kamikaze 3 alın ve bolca NPC kesin. Ayrıca katlayıcı çekip bolca PVP 4-1, 4-2, 4-3 haritalarında kutu toplayın. Aldığınız EE'ler ile de sadece Zeta açıp yapabilirsiniz. İyi oyunlar.

§§~~[MoN{$}TeR]~~§§ bunu beğendi.
  3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle lf3 sayınızı ve iris sayınızı tamamlamanız ardından bo2 kalkan sayınızı arttırmanız faydanıza olacaktır.

Keyifli forumlar.

4. Sertan

Sertan User

Yüksek Tecrübe Puanı veren görevleri tamamlamanı öneririm. 4-x Haritlarında kamuflaj ile birlikte bolca kutu toplayabilirsin. Biriken Uridium ile anahtar indirimi günlerinde İndirim Paketi çekerek anahtar alıp x3 LF4 gününde kutu açmanı öneririm. Biriken credistlerin ilede açık artırmadan iris almayı deneyebilirsin. Skylabını sürekli olarak geliştirmeni öneririm :)

5. cubi dönen gruplara katıl tallon kes ve Zeta açmaya çalış

6. Tom_Cat

Tom_Cat User

tp için bol görev yapmalısın.ekipman için VIP,katlayıcı v.s tavsiye ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.