gelişmeme yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®±•ÑéxØÑ•±® tarafından 9 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba gemim söyle:
    goli
    full lf2
    full bo1
    3 elit hız gerisi 6900 olandan
    4 flax 1 iris hepsinde lf3 var hepsi seviye 5
    svy:12
    1 aylık vipim var
    1-7 ve 1-6 da kasılıyorum genelde
    5 m krdi 5.200 uri var neler önerirsiniz

2. senberk99

senberk99 User

bir kere asla eşyalarını geliştirme bir daha boşa uri harcamışsın paket aldıysan sorun değil neyse şu an 14-15level olana kadar X-3 haritasında leonov ile küçük yaratık kesin derim çok iyi ui kassrsınız kastuğınız urilerle de lf3 alabilirsiinz bu arada skylabınızı geliştirin ordan da gemiye promerium atarak credi kasabilirsiniz böylece iris alırsınız... (flaxlarınıızı 7 yapın sayısını)

3. geliştirme derken ? tam anlamadımda ?

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak X3 haritasında büyük,küçük demeden bütün yaratıkları kesin gelen creditslerle ihaleden LF3 sayınızı arttırınız,arada bir de palladıum toplayıp Zeta kapısını açarsanız gelen günlük dosyalarıyla arge basarsınız,(Geminizin saldırı ve savunma gücü artmış olur.)gelen anahtarlarla Apis ve Zeus parçası ,LF4 arayabilirsiniz.İhaleden veya urıdıum ile iris alırsanız sizin için faydalı olacaktır.Bunların yanı sıra ŞP ve TP puanlarınzdan artmış olur.

iyi Forumlar.

5. gemimi leo yaptım ve 7lf3 oldu 6flax 1 iris yeni flax alayımmı yoksa yeterlimi ?flax ve irisler full lf3

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Credits kastıkça iris almak menfaatinize olur tabiiki çünkü Flaxda 1 slot iris te ise 2 slot vardır ( Bu da 2 Lazer veya 2 kalkan jeneratörü, fazladan koyulması anlamına gelir.)...

iyi Forumlar.

7. ardaunlu1

ardaunlu1 User

leo ile 15 lf3 e tamamla sonrasında goli alıp cubi gruplarına katıl

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.