Gelişmeye Nasıl Devam Etmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve akifbingo tarafından 12 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. akifbingo

akifbingo User

Arkadaşlar bn progörevlerini bitirdim 10 tane var 1 tane daha yapabiliyorum ama zeusum yok o yüzden anahtarları zeustan sonra prolara yatırmayı düşünyüorum şimdi sorum şu hangisi yapayım.
    1-) full havocum herkülleride fulleyip spartana yönelmek.
    Ya da
    2-) zeusu aldıktan sonra full rinusk kasıp zeta dönerek proları fullemek
    Sizce ilk hangisine yöneleyim

2. GhostRacer

GhostRacer User

Spartansız güçlü bir sürü kişi var her etken spartanla olmuyor demek oluyor bu gemının daha fazla vurması daha onemlı bence 2. yolu seçmelisin.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Kişisel görüşüm olarak Zeus droidinin bulunması ve olabildiğince çok Prometheus Lazeri'ne sahip olunmasını daha önemli görüyorum. Bu nedenle benim de önerim ikinci seçeneği seçerek Zeta dönerek gelecek anahtarlarla önce Zeus droidini arkasından da Prometheus Lazerleri'ni almaya uğraşmanız olacak. Ayrıca elde edeceğiniz günlük dosyaları ile de Ar-Ge'nizi geliştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. IParamoreI

IParamoreI User

Dostum benim de daha zeusum yok. Alacak urim var ama bilerek almıyorum. Çünkü BL'de kasılırken zeusa ihtiyacın yok. BL' de kasılırken aegis elite gemisine ve lazer olarak sadece promethuslarına ihtiyacın vardır. Sadece prom lazerlerini takarsan hasarın %80 oranında düşmektedir ancak harcanılan cephane azalmaktadır. Normal tüm lazerlerin takılıyken x2 x3 sıkacağına x4 sıkıp daha çok hasar verebilirsin. Ben şahsen öyle yapıyorum. BL'de sadece x4 sıkıyorum. Bence zeus için acele etme. Dediği gibi kasılmada aegis gemin 10 adet droitlerine 18 adet toplamda 28 pro olduktan sonra zeusa yönelirsin.
    NOT: aegis elite yerine başka gemi de olabilir. Can ve kalkan bastığından tamir süresi beklemezsin diye bu gemiyi önerdim.