Gelişmeye Nasıl Devam Etmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sampson tarafından 5 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sampson

Sampson User

Merhabalar,

Gemim
    8 iris hepsi 13.seviye
    apis 16.sv
    zeus yok (apoclypseten arıyorum ama saçma sapan şeyler çıkıyor)
    pro lazer 11 tane hepsi 6.seviye
    havoclar full
    herkul 6 tane
    Kalp, burgu ve elmas düzenleri var
    28 arge
    roketatar 13 sv
    Solaceta modüllerim var onu kullanıyorum npc hasarı ve diğer iyi olanlar mevcut
    orcus yada centrion yok
    Pette hammedde toplama ve oto kutu var radar var 2 tane onun dışında pete henüz hiç yatırım yapmadım
    seviyem 20 - 70k uri var, oyuna nasıl devam etmeliyim bu konuda yönlendirme yapabilicek arkadasların yorumlarını bekliyorum
    Birde ebedi kapı için 2 girişim var hemen yapmak mantıklımı yoksa ebedi kapı için ödülleri arttıran herhangi bir etkinlik gelme durumu oluyormu.

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Önceliğiniz X-BL haritanızda prometheus lazeri için rinusk biriktirmek ve anahtar, ar-ge kasabilmek adına zeta kapısı yapmak olsun. Prometheus lazerlerinizi fulledikten sonra herkülleri fullemeyi deneyebilirsiniz. Arada gelen Chromin etkinliklerine Zeta kapılarını denk getirmeye çalışın bu sayede prometheus için anahtar kasarken BO3 kalkanını birleştirebilirsiniz.

Ebedi Blacklight Kapısına hemen girmenizi tavsiye etmiyorum ilk gelen etkinlikler gibi ileride gelen etkinliklerde de Blacklight için hedefler olma ihtimalini göz önünde bulundurup ona göre kullanmanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

DARK302 bunu beğendi.
  3. Mineral

Mineral User

Bol bol invoke kes diyeceğim de ,bunun imkani var mi bilemiyorum 1 ay kadar önce ben fulle yakin uyelikle girdim ama botlardan dolayı ödülden verim alamadım eskisi gibi,yapabilirseniz invokekesin yapamazsaniz,kutu adresine geçiniz ve kutu toplayın ve pete kutu toplatinaksi halde gelişmemiz uzun zaman alır.