Geliştirici blogu, Ağustos 2014

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. buzmavi

buzmavi User

Selam uzay pilotları!

Daha yeni döndüğüm Gamescom'da deneyimli oyuncuların ve oyunu daha önce hiç duymamış kişilerin ilgisi ve olumlu yorumlarından çok memnun kaldım. Muhteşem bir deneyim oldu. İleride benzer etkinliklere de katılmayı iple çekiyorum.

İnsanların oyun ve yaptığımız değişiklikler hakkındaki olumlu yorumlarını duymak çok heyecan vericiydi. Ayrıca deneyimli oyuncuların standımızı ziyaret ederek oyun hakkındaki geri bildirimlerini bizzat iletmelerinden de çok memnuniyet duydum.

Bizi ziyaret eden herkese, özellikle de sahnede canlı performans sergileyen Tєяяοя•Tђє•Łєgєηđ ve ΛЛłMΛŁ™[S-L] ile Takeo93 ve iMysterY'e çok teşekkür ederim. Ayrıca, sabır ve anlayışlarıyla oyunu en iyi şekilde tanıtmamızı sağlayan Global Europe 7 sunucusu oyuncuları ve moderasyon ekibine de saygılarımı sunarım.

Gamescom boyunca Egemenlik etkinliğinin son aşamalarını tanıtma fırsatı bulduk ve birçok kişinin bu aşamaları iple çektiğini gördük. Son boss ödülleri ve özel etkinlik cephanesinin fiyatlandırması ile ilgili kaygılardan haberdarız. Daha cazip ödüller hazırlamamız gerektiğinin farkındayız, ancak bu konuda endişelenmeyin, gelecekteki karşılaşmaları dengelerken bunu da hesaba katacağız. Egemenlik mekaniğini ileride geliştirmeyi planladığımız için, hakim tarafın sahip olabileceği diğer olası avantajlar hakkındaki fikirlerinizi, hatta mümkünse hakimiyet kuramayan taraflar için de geçerli olabilecek taktiklerinizi bekliyorum.

Almancam yeterli olmadığı için Gamescom'da anlatmak istediği her şeyi ayrıntılarıyla konuşamadığımız tüm oyunculardan özür dilerim. Hem bu oyuncular hem de burada bizimle doğrudan irtibata geçme dırsatını yakalayamayan oyuncular, bu gönderi üzerinden benimle irtibata geçerek fikirlerini belirtebilirler. Söz verdiğim gibi, forumdaki bu başlığı yakından takip edeceğim.

Yanıtlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.

Sevgiler,

KrisKelvin

DarkOrbit Tasarım Ekibi Lideri

BURADAN GÖRÜŞERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ

Son düzenlenen: 22 Ağustos 2014
  2. buzmavi

buzmavi User

Selam ,

Oyun tasarımcımız KrisKelvin az önce (bugün) İngiltere forumundaki geliştirme sayfasına yorum yaptı. Tüm topluluğa bilgiyi yaymak için bu gönderiyi çevirip forumunuzda sizlerle paylaşıyoruz

Bayanlar baylar, tüm zamanımı oyundaki değişim için harcadığımı bildirmek istiyorum :) Daha seri yanıtlar veremediğim için üzgünüm ancak bu konudan vazgeçmeyeceğim.

Bahsettiğiniz sorunlar hakkında şunları söyleyeceğim:

1- Şu an topluluk taleplerindeki konulardan bazılarıyla ilgili kritik düzenlemeler yapıyoruz, bazıları gayet açık (cephane deposu gibi). Diğerleri için, sizin verilerinize ihtiyacım olacak, ve ileriki günlerde ayrı bir yazı daha yayınlayacağım. Daha önce de söylediğim gibi, gelişmeler ve yeni özellikler konusunda ısrarcıyız. Hakimiyet etkinliğini yayınlayıp, bununla ilgili geribildirim istememiz, sorunları düzeltmeye uğraşmadığımız anlamına gelmiyor.

2- Ben hala, ilerisini düşünmeyi bırakıp, yeni ve ilgi çekici oyun mekanikleri konusunda ısrarcı olmazsak, oyunun ilerleyemeceğini düşünüyorum.

3- Lag sorunları hakkında: Tasarımcı olarak bu konuda yapabileceğim pek birşey yok, ancak emin olun ki teknoloji takımımız konuyla ilgileniyor ve tüm performans sorunlarını listeliyor. Lag sorunlarını bize bildirmenizin bize çok yardımı olur. Şu durumda ne kadar fazla bilgi alırsa sorun çözme şansımız o kadar artar.

4- Satışlarımız hakkında: Tüm ödeme paketlerimizi tekrar elden geçiriyoruz. Bu paketlerin ücretin hakkını verdiğine emin olmak istiyoruz. Eğer direkt ödeme ile satılan nesneleri ihaleye veya Uridium dükkanına koymak istersek, oyuncuların bu konuda hevesli olduğuna emin olmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

5- Yine söylemeliyim ki yorumlarınızdaki tutkuya hayran kaldım ve umuyorum ki sizin verileriniz ve incelemeleriniz sayesinde Darkorbiti daha adil ve heyecan verici bir oyun yapacağız.

Teşekkürler! Ben şu an yeni bir yazı hazırlamak için bu konuşmadan çekliyorum, ancak hala yorumları okuyor olacağım :)

Teşekkürler!

BURADAN GÖRÜŞERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ

Son düzenlenen: 24 Eylül 2014
    Kİ_BE_LE ve KARASU-54[LEON] bunu beğendi.