Geliştirici blogu, Ağustos 2014

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

hep böyle diyorsunuz cep telfonu vrdim ordn uşl kardeş yinede vereym ************ ama siz vermiyorsunuz sizelere göndrdigim video lar hepsini yine vr ama ilgilnmiyorsunz ya hep sport hep sport onlarda almanya almanya diyor benle ilgilennen konuşck kimse yok derdimi anlatıyorum ama ilgilenn yok adam gibi verin adresiniz gelym ilgilnin bunda vr al tarafı bir adres vercksn,z onda da gelip size bişe yapack degilm kendi adresinizde... kardeş yaş 43 ama yaptıgınz ayıp gerckdn ayıp ayıp ilgilnin bu kardeşinizle

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ağustos 2014
  2. Merhaba ,

Önceki mesajımda dediğim gibi görevlilerin üyelerle bu şekilde iletişim kurması yasaktır. Oyun hesapları ile ilgili inceleme v.b. işlem yetkisi support'undur. Forum üzerinden belli konularda yardımcı olabiliriz. Telefon v.b. iletişim bilgileri vermenizin bir yararı olmayacaktır. Tekrar iletişim bilgisi yazarsanız forum kuralları gereği cezai işlem uygulamak zorundayım.

İyi forumlar.

3. FurkanU

FurkanU User

Merhaba

Öncelikle iyi geceler iyi görevler Kıyamet modum. Ben tr5 oyuncusuyum. Benim sezdiğim bi problem var. Geçen haftalarda saat 23.00-23.59 arasındaki alışverişte irise 69.536.800 kredi bastım son 3 dakikaya. Fakat geçmişten daha sonra girdiğimde 65 milyon krediye başka bir oyuncu tarafından alındığını gördüm. Bunu supportumuza yazdım. Ayyıldız " Darkorbit oyun kurucuları bu hatanın üzerinde çalışacaktır evet böyle bir hata var " dedi. Aynı sorunu 3 gün sonra tekrar yaşayınca yazdım. Bu sefer Bulkur supportumuz "Anlamadım kredileriniz geri gelmiyor mu" diye bir cevap yazdı. Bu sıkıntı için ne gibi çözüm bulunacak acaba ? Teşekkür ederim şimdiden...

4. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

işde hep ban la tehtih etiyorsunuz nedn böyle yapıyorsun kardeşim ben de insanım haksızlıga ugruyorum ama sizde onlara böyle yaparak destek oluyorsunuz benim oyuna verdigim emege yazık kardeş onlar progrm kullansn ben de onlarımı izliyeyim.sen olsn ne yaprsın kardeş tabi sizn elinzde herşen dışrızı sizin için öneli degil haklısnz ne diyeyim k.g iyi oyunlr sizlere ...

5. Merhaba ,

Birebir aynı kredi miktarı olmayabilir yani siz 69.536.800 kredi yatırmış olabilirsiniz fakat bir başkası 69.536.801 kredi yatırıp sizi geçebilir.

Ayrıca oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi yetkilerimiz yok. Eğer isterseniz support ile iletişim kurup inceleme isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Merhaba ,

Banlama ile tehdit ettiğim yok. En az 2 defa iletişim bilgisi paylaştınız önceki mesajlarımda da iletişim bilgisi paylaşımının yasak olduğunu yazmıştım. En son yazdığınız mesajda yine paylaşınca normal olarak bir hatırlatma yada uyarı olarak yazdım. Bu bir tehdit değildir.

Bizlerde vaktimize göre bu oyunu oynuyoruz fakat dediğim gibi oyuna müdahale etme yada hesap incelemesi yapma gibi bir yetkimiz yok. Bu nedenle durumu anlaşılır bir şekilde kanıt gerektiren bir durumsa kanıtlarınızla supportla iletişim kurmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

7. uzorak

uzorak User

Biz bu oyunda kapılardaki şans faktörünün kaldırılmasından yanayız ve oyunun grafiklerinin iyileştirilmesini umuyoruz

senin allahına kurban

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Eylül 2014
  8. buzmavi

buzmavi User

Selam ,

Oyun tasarımcımız KrisKelvin bugün İngiltere forumundaki geliştirme sayfasına yorum yaptı. Tüm topluluğa bilgiyi yaymak için gelen gönderiyi çevirip forumunuzdaki ilgili bölümlerde yayınlıyoruz;

Bayanlar baylar, tüm zamanımı oyundaki değişim için harcadığımı bildirmek istiyorum :) Daha seri yanıtlar veremediğim için üzgünüm ancak bu konudan vazgeçmeyeceğim.

Bahsettiğiniz sorunlar hakkında şunları söyleyeceğim:

1- Şu an topluluk taleplerindeki konulardan bazılarıyla ilgili kritik düzenlemeler yapıyoruz, bazıları gayet açık (cephane deposu gibi). Diğerleri için, sizin verilerinize ihtiyacım olacak, ve ileriki günlerde ayrı bir yazı daha yayınlayacağım. Daha önce de söylediğim gibi, gelişmeler ve yeni özellikler konusunda ısrarcıyız. Hakimiyet etkinliğini yayınlayıp, bununla ilgili geribildirim istememiz, sorunları düzeltmeye uğraşmadığımız anlamına gelmiyor.

2- Ben hala, ilerisini düşünmeyi bırakıp, yeni ve ilgi çekici oyun mekanikleri konusunda ısrarcı olmazsak, oyunun ilerleyemeceğini düşünüyorum.

3- Lag sorunları hakkında: Tasarımcı olarak bu konuda yapabileceğim pek birşey yok, ancak emin olun ki teknoloji takımımız konuyla ilgileniyor ve tüm performans sorunlarını listeliyor. Lag sorunlarını bize bildirmenizin bize çok yardımı olur. Şu durumda ne kadar fazla bilgi alırsa sorun çözme şansımız o kadar artar.

4- Satışlarımız hakkında: Tüm ödeme paketlerimizi tekrar elden geçiriyoruz. Bu paketlerin ücretin hakkını verdiğine emin olmak istiyoruz. Eğer direkt ödeme ile satılan nesneleri ihaleye veya Uridium dükkanına koymak istersek, oyuncuların bu konuda hevesli olduğuna emin olmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

5- Yine söylemeliyim ki yorumlarınızdaki tutkuya hayran kaldım ve umuyorum ki sizin verileriniz ve incelemeleriniz sayesinde Darkorbiti daha adil ve heyecan verici bir oyun yapacağız.

Teşekkürler! Ben şu an yeni bir yazı hazırlamak için bu konuşmadan çekliyorum, ancak hala yorumları okuyor olacağım :)

Teşekkürler!

9. SERVER SK1: uzun süredir bu oyunu oynayan biri olarak tabiki gelişmesinden yanayım. ama geliştirme, yenilkler oluşturulurken bunu nasıl daha fazla para kazanırım mantığı ile yapılmamasını bekliyorum.Elbette oyunda olsa, burda bir ticaret söz konusu pazalanan birşey var elbette para kazanmaları gerekiyor bu insanların, ama bunu yaparken oyuncunun sınırının zorlanmaması gerekir aksi durumda ters teper. Örnek olarak şu an iskandinavya1 server de bundan 2yıl öcesine göre oyuncu sayısı belki %50 den daha da azalmıştır. bunun 1. nedeni oyunda artan elit envanterin çokluğu 2.si de sürekli aynı döngüde oynamaktan sıkılan oyunda yapılan yeniliklerden haz alamayan fuul elit oyuncuların oyunu bırakmasıdır.Bigpoint in 1. hedefi oyuncu sayısını çoğaltmak olması gerekir, server larda oyuncu sayısı azalırsa oyunda yapılacak yenilikler pek fayda sağlamaz.

10. Ben bu oyunu bu kadar senedir oynuyorsam bigpoint şirketinden 4. şirket açmalarını istiyorum.

11. 1-Eski istila

2-Ödemelerde ki yüksek fiyatlar kesinlikle aşağıya düşmeli.

3-Galaksi kapılarından çıkan tasarım ve lazer topları % oran kalkmalı %50 yada %100 olmalı.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Aklıma geldikçe yazmaya çalışacağım.

KIYAMET_GÜNÜ bunu beğendi.
  12. URİDİUM fiyatları her ne çekilde olursa olsun düşürülmeli. Türkiye serverinde uridium fiyatları Çok Çok Çok pahalı...

İstila eskiden çok eğelenceliydi. ESKİ İSTİLAYI GERİ İSTİYORUZ !!!

polatalemdar311 bunu beğendi.
  13. ben herzaman diyom modum bu oyunda adalet yokkkkkkkkkk 15 sıradaki hesabım neden banlandı diyom adam bana bot kullanırken yakalnamısın diyo saka gibi ben 62 bin tl yatırdım bide salak gibi botmu kullanayım modum diyomki bana kanıt verin hiçbir admin size kanıt sunmak zorunda diğil sizlerde kanıt soramassınız diyo tekrar inceleyin diyom birçok sefer taramalara yakalanmısın diyor bende diyomki peki madnenki kullanmısın ilk yakalandığı zaman niye banlanmadı :? veya niye uyarı verilmedi valla ilk defa tanık oluyom bir hesabın tek seferde banlanmadsına e tabi bazıları 3 kere ban yiyip hala oyunda olunca insan ister istemez diyoki acaba şiparişmi verildide ban aldım baska mantıklı bi açıklama yok çünkü

14. Hesabı başka birinden almışsanız belki daha önce bota yakalanmış olabilir.

Aksi takdirde gemiyi satın almadıysanız ve bot kullanmadım diyorsunuz sonuna kadar mücadele edin derim.

15. cephaneyi hammade ile günceleme seçeneği değişmeli yani hem promerium hemde seprom günceleyebilmek lazım ve hangisinden kullanacağımızı seçebilseydik iyi olurdu. savaşırken güncellediğimiz sepromlar savaştan sonra npc kesince çarçabuk tükeniyor. skylabda da tekrar birikmeside uzun sürüyor.iki hammade arasında geçiş yapılabilse iyi olurdu işte .

16. Herşey Support da bitiyor arkadaşlar :)

17. BS.Pegasus

BS.Pegasus User

ınsanların cogu tv ızlemeyı bıraktı cunku ınternetde ıstedıgı seyı ıstedıgı zaman
    ulasabılıo ve pcler akıllı telefonlar tabletlerde dahıl bırcok seyı kısısel
    zevkımıze gore ayarlıya bılıyoruz oyundada ınsanların ıstdıgı seyı ıstedıgı sekılde
    kımsenın mudahlesı olmadan yapması gerekır bence) savasmak ısteyen kasılmak ısteyen
    yanı herkezın farklı ıstegı var ve sıkılmadan kasıcak farklı taktıgı suankı durum
    fazla yeterlı gelmıyo bence yenı oyuncular ıcın ozellıkle

1 ırıslerın hasar alma patlamasının artık kalkması lazım kı ınsanlar daga cok baskın yapsın
    savasın yenı pılotlarada fazla yuk olmasın lf2 ler 5bın urıydı sımdı kredılı oldu buda olabılır

2 butun serverların bırlestırılmesı ve (2. alıntıdır zaten var baska yerde) galaxy arası
    atlama yapma ve farklı mapta 3 sırketın 1.2. sektorler harıc ele gecırmıs oldugu bolgelerın
    kırmızı yesıl mavı olarak gosterılmesı bunun ıcın cok fazla HARITA ve yenı yerlerın acılması
    her sırketın ekstradan harıtası oldugunu dusunun ve bız buralara atlayıp savasıp ele gecırıcez
    harıtadakı bellı 3 uzay ıstasyonunu yanı atladıgımız yerde olucak vruda eıcde gelırse aynı harıtaya
    onlardada ıstasyon olucak ıstasyonu patlatan o bolgeyı kontrol altına almıs olucak boyle devam edıcek
    1.2. sektorlerın tampon bolge olması ve mmo harıtasına vru geldıgınde mmolu oyuncuyu kesemıcek
    ama npc yardım edebılır (butun sırketler ıcın gecerlı tabıkıde))ve savasın oldugu bolgelerın haber
    edılmesı oyunculara boylece herkez destek verebılır aynı sırket ıcınde klan savaslarını kalkması sırket
    savaslarının olması aynı harıtada 3 sırketın bırbırıne gırdıgını dusunemıyorum o bolgeyı kazandıktan
    sonra ısteyen baska bolgelerde savasa devam edebılıcek ()) ınce ayarları zaten bılıyosunuzdur)

3 yenı etkınlık olmalı ve yenı baslayanlarında buna katılması 1. sektorden 2.sektore yuk tasıyan
    uzay gemısı mesala ve herkez ıcıne gırıcek lvl onemlı degıl gemının ustunde turetler olucak
    ıcıne gırıcen gemı kendı hareket edıcek oyuncular sadece dusmanı secıp ateslıcek yalnız gemının
    ıcındekıler sadece roket ateslıcek lazer yok ona gore gemının kalkanı ve dp olucak gemıdekı bas
    orta ve arkadakı turetler patladıgında gemıye ates edıcekler her turetın ıcıne kac ksı gırer
    bılmem ))orası sıze kalmıs kac turet olur bılmem patladıgında turetler ıcınden oyuncular cıkar ve
    normal kendı gemısıyle kapısır ucak gemısınden kalkan ucaklar gıbı yada uzay gemısı gemının
    turetın ıcındekıler roket ateslıcek lazer yok ama dusmanlar lazer ates edebılıcek ve turete
    gıremyenlerde eskortluk yapabılıcek

4 butun kucuk npclerın 5-2de oldugu gıbı kacmaması ve sabotuer npcsını kaldırılması yada yavaslatma yetenegının
    azaltılması onceden tamır olmak ıcın hareketsız beklerdık sımdı gıderkende tamır oluyoruz bu cook ıyı
    herkezın farklı taktıgı yada sıkılmadan yapıcagı kasma seklı vardır ve 5-2 dekı sabotuer coook sıkıcı
    keyıflı olmuyo oyundan sogutyo keyıf almam lazım kı oyunda kalım))

5 5-3 sıslı yerde ates edılmemesı sısden cıkınca sıstemler normale doner ve ates edebılırsınız uzay
    fılımlerınde oldugu gıbı nebulanın ıcıne gırınce gemının sıstemlerı bozulur ve ates edemez savas
    ısteyen orda buna gore taktık gelıstırır

6 lowdakı npclerın 5-2dekı gıbı kacmaması ve saldırya korumalı bolgenın olması

7 oyunu download etsek 1GB yada nekadarsa sız bılırsınız kasma gıbı yada grafıkler daga ıyı olmazmı
    uzayda oynuyoruz nede olsa ara sıra solar patlaması yada gama ısını yada asteroid kusagından gecsek
    1-2 de vardı bı ara bırbırıne carpan asteroidler

8 semprom: bı cpu olsa ve ıstedıgımız zaman sempromlu ateslesek ıstemedıgımız zaman sempromlu vrusu
    kapatsak daha fazla savas daha cok eglence demek AMA fazla kaybımızın olmaması lazım ırısler yada
    sureklı baskından dolayı kasılamamak gıbı yada spaceball sempromu kapatıp gırebılırız aynı sekılde ıstılada

9 bayrak tasarımlı gemıler yerıne farklı renklerı olan daga degısık tasrımlar gelsın ozelıklerı aynı bıle
    olsa yada gemılerın rengını urı karsılıgında degıstırelım ıstedıgımız renge bolgesel olarak parca parca
    golıathın on kısmını C ye benzıyo bunun rengını sag sol farklı renge yada aynı renge degıstırsek ve
    bunların ustundekı kucuk kanatcıklarıda aynı sekılde arka tarafda tabıkı

10 mayınlar bazen cok gec aktıf oluyo bunu duzeltılmesı ve gemıler ustunden gecmeden ıse yaramıyo bellı
    mesafeden ıse yarar sekılde olsa daga kullanıslı olur

11 öz eleştiri cook seymı ıstedım ne)belkıde yasca kucukler abı ımmm sey sen foruma yazma bıdaga dıcekler)
    buyuklerde evlat ee sen bıdaga forum yazma bıze bırak bız halederız)) aklıma gelenler bunlar artık
    kım neyı begenır neyı begenmez bılmıyorum )

18. YouLoST

YouLoST User

şu hazerfan tasarımı 1 m uri çekene değilde sadece gemiyi satsanız olmuyomu bi fiyat koyun sadece tasarımı verseniz daha çok ilgi görür bence.

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki herkes isteklerini yazıyor ve sizde elbetteki yazacaksınız bizlerde iletimlerimizi bu doğrultuda yapıyoruz tabiki oyunda ki istekler yeri ve zamanına göre derlenerek zaman içerisinde yapılıyor umuyoruz ki sizden aldığımız geri bildirimlerde zaman ile yapılacak şeyler.

20. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tasarım olarak evet şimdi daha güzel ama her şeyin bir değeri ve zamanı olduğu gibi bu tasarımında kendisine özgü bir özelliği olmalı ve tasarım sadece özel günlerde çıkacağa benziyor o yüzdendir ki ilgi ve alaka daha fazla olacaktır bence her çıkan özel itemler hemen satışa sunulmamalı o zaman sıradan olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.