Geliştirici blogu, Ağustos 2014

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bencede hazarfen tasarımı kurban ramazan bayramları gibi bayramlarda çıkabilir satürn tasarımı gibi 100 bin uriye satılabilir zengin olmadığı halde bir tasarım için 1 milyon uridium çeken yoktur diye düşünüyorum

2. cool_21

cool_21 User

merhabalar ben yakup yöneticilerime önemle arz ederim.geliştirmler konusu ile ilgili sorum olacak.yüzde olasıklarında sanırım bir sıkıntı var.3 defa %95 çok defada değişik yüzdelerde geliştirme yapmak istedim ama malesef hiç birinde başarılı olamadım.konuya açıklık getirirseniz memnun olurum.

3. merhaba adminlerim bi sorum olucak bu hitac çekilişi ödülleri hayla dağıtılmadımı ? çarşamba veya perşemde dağıtılır denmişti

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şuan bizlerde sizler gibi bekliyoruz bizlere bu günlerde dağıtılacağı söylenmişti lütfen azıcık daha sabır.

5. Admin mereak ediyorum Hitaç tan verilen ödüler herkese mi veriliyor yoksa seçili kişileremi dağıtılacak ? o_O

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tartışma ortamı yaratacak yazılar yazmayınız kimsenin hakkı yenmeden kime çıktıysa ona veriliyor sonuçların açıklanması gecikmiş olabilir bu insanların kafasında soru işareti bırakma hakkını size vermiyor üslubunuza ve yazılarınıza dikkat ediniz.

7. CEYLANPINAR SEÇİLEREK VERİLMİYOR ŞANSI OLNA VERİLİYOR BEN BUNA ŞAHİDİM

8. Merhaba ,

Forum ve Oyun Kurallarına uygun bir isim ile başka bir hesap açarak kullanabilirsiniz. Fakat şu anda kullandığınız isimdeki ekleme uygun değildir.

İyi forumlar.

9. InYourFace

InYourFace User

Öncelikle iyi akşamlar;

İlk tavsiyem klan haberlerinde üyelere verilen yetkiler sonucu,yetkisi dahilinde üyeler isteği gibi klan haberi yazabiliyor fakat.. bunu kötü amaçla kullananla oluyor bazı klanlar buna dahil benim klanım tüm üylere klan haberi yazma yetkisi verdiki hızlı iletişimde olabilmek için..fakat son haftalarda klan üyelerimzden biri sürekli klan haber bölümüne küfürler yardırıyor ve biz bu üyeyi halen tespit edemedik..Anlayacağınız klan haber bölümünde haberi yazan üyenin ismi otomatikmen yazının altına yansısa bu tür aksamalar yaşanmaz.
    Bu sayede keyifli bir oyun sürebilirz.

İkinci tavsiyem 2 hangarı olanlar örneğin 1.hangar goliath 2.hangar aiges..Bildiginiz gibi hangar değiştiginizde envanteride tek tek değiştirmek zorundayız .. bu da oyunu cok sıkıcı bir hale getiriyor.. en azından hangar değiştigimizde droitteki ekipmanlar sabit kalsa sadece gemideki ekipmanları değiştirsek en azından biraz daha eğlenceli kılınabilr .. gemideki ekipmanları toplu halde cekip bırakabiliyorz ama 10 droidi olan bir kişi tek tek her 2 confi boşaltp ve droid tasarmları dahil sonra diğer hangara yerlştrimk zorunda buda inanın cok sıkıcı bir durum ve bunu yazarken bana bir çok kişinin katılacağını düşünüyorm..sadece droitler sabit kalsın hangar değştiginde otomatikmen aynı ekipmanlar geçtimiz hangara aktırılsn.

Üçüncü tavsiyem kapılardaki şans meselesi ne mantkla çalışıyor bu %25 _?
    Eğer %25 derseniz ilk kapıda gelmeyen hediye 2. kapıda %50 ihtimalle gelmek zorundadır ve 2. kapıdada gelmese 3. kapıda %75 dır bu şanss eğer 3.de gelmezse 4. kapıda bu şans %100 dur.. %25 1 tamın çeyreğidir eğer yüzde üzerinden bir şans oyunu yapıyorsanız bunu her sefernde %25 yapamazsnız 1 tamın ceyreginden düşünürseniz 4. de o hedi vermk zorundasınız.
    Eğer böyle bir işe giriliyorsa bunu en başında şu şekilde acıklayabilirdiniz kapıdan gelen hediyeler tamamen şans meselesidir art arda hediye alaiblrsniz 10 kezde yapsanız alamayabilrsniz.. gibi bi açıklama olsaydı kimse bu şekilde bi stem etmezdi yüzdelik sistemi kullanıyorsanız 1. %25 ise 2. %50 3. %75 4.%100 olmak zorundadır başka bir açıklaması yoktur

Şuanlık tavsiyelerim bunlar beni dinleğiniz için teşkkr ederim verdiğim rahatsızlktan ötürü özür dilerm

İyi akşmlar

Son düzenlenen: 29 Ekim 2014
  10. InYourFace

InYourFace User

Benim fikirlerim supporta sunuldumu her hangi bir bilgi vermedinizde sormak istedm.?

11. Merhaba ,

Yetkili kişiler forumu takip ediyorlar zaten bu konular inceleniyor fakat bize net bir bilgi verilmiyor.

İyi forumlar.

12. InYourFace

InYourFace User

En azından şu ilk 2 tavsitem değerlendirilse 3. zaten hiç ilgilenmicekler onu bililyrmda yinede yazmak istedm bundan sonra o sistem değişirsede zaten öncekiler dicek biz ne zorlklala tamamladk felan gibisndne ilk 2 tane bi düşünün :D

13. keremduman

keremduman User

şu oyuna yıllarımı verdim fakat 3yıl aradan sonra tekrar actığımda vaybe diyemedim okadar yeniliğe ragmen. biz oyunu sade ve eşit ken daha mutlu oynuyorduk şimdi ah eski günler deyip iç çekiyoruz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.